Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elektrolakatos

 2009.04.10. 21:24

 

Épp a justmusicos dj csempioncsip kellős közepén járunk, amikor is a több órányi intenzív agystimuláló dallamok hallatán írásra vetemedtem. Az elektronikus zene világát nem kedvelőknek is szólok, hisz a zene mégis csak zene, mástészta hogy valaki metálra bomlik, valaki alterra feszeng és mások, mint én is igényes house muzsikával kényezteti szervezetét.
 
Ezidáig 30 dj félórás veretése folyt már le a Dunán. Akadtak kényeztetetők. Kellemes volt az elmúlt pár nap, óra nem kétségeses, mint egy alapos maláj kurva, vagy mint egy 14centis péló amit mindenki betud fogadni gond, és ellenérzések nélkül. Persze van, amelyik kispöccsel próbálkozik és semmire se megy a tág füljáratokban, nem okoz különösebb érzést, ám szép számmal akadnak olyanok is, akik nagyfasszal bunkózzák a lágy falat véresre, mint az aljas paraszt lőcse (Dj Lázy névre hallgat a tettes) is, aki nemrég baszta szét igényes közönségének érzékeny fülkagylóját, fülcsiklóját.
 
Piti Nixon olaszt megjárt cimborám sajnos nem jutott döntőbe, mert letaszította őt egy román vendégmunkás Azteca, aki mellesleg kurva jól zenélt. Pitinek nem volt szerencséje. De van vigaszág, kiadó egy hely a döntőbe, hétvégén kiderül, hogy mennyit is ér a házban miszter Dixon. Savazzunk rája mert döntőbe való!
 
 
 
A mai nap üde színfoltja és talán továbbjutója egy 19 éves ifjú (Spike) aki soulfull-t (dallamosabb éneklősebb slágeresebb house-t) nyomott bakeliten nem is akárhogy, lélekemelő volt, csipetnyi egy Balaton Sounds. Egy még szinte gyerek (testileg mindenképp) fütykös cirógatta az öregek szakavatott füleit, nem is akárhogyan, beszarás. Globális auditív orgazmust okozott a kis szaros. Döntőbe vele!

 

 

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr521058548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petey 2009.04.11. 10:06:03

Azért ne digózz le bazzeg!

A kispöcsös nagyfaszos hasonlat meseszép volt gratulálok! :-DD

Hajrá Dixon! Ja az én vagyok, na mindegy ez így sikerült... :-D

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.04.11. 13:43:58

Hehe, korrigáltam, így remélem már faszányos:)

Azért örülhetünk, hogy nem lettünk buzik Sibari után:D

Vagy egy olyan érzésem, hogy a kedves olvasóim között kb. egy justmusicra reggelt sincs:D
süti beállítások módosítása