Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kurvára váratlan utazás

 2014.05.04. 23:26

Megint értelmen kúrtam magam nyálfekélyes rögeszmém falloszával, mert kémia über alles, és mert imádni való az önsajnálat. Mindenképp a józanész felett tombol valahol ez a megfoghatatlan érzelmi savtenger. Mert egy huszonéves gida alap esetben nem irányíthat maximum egy óvodai csoportot nutellás fingerével, azonban mégis szipiszopikurapapis lett a vanília bukéja felénk miatta, kergetem mintha muszáj lenne. Hát bazdmeg sikerült lealjasodnom most kivételesen bortól mocskos sakálságig, a következmény természetesen nem maradt el ugyanis a véletlen fingcsora újfent szemléltetett szenvedésem egyik pillérével, azzal a nőhvel, akinek nem mondjuk ki a nevét mert agyhúgykövet kapunk rögvest és elpusztulunk idő előtt.

Miért nem sikerül tovább lépni? Miért nem sikerül elfelejteni ezt a középszerű pinás átkot nagyjából úgy örökre? Miféle felfoghatatlan erő kényszerít arra, hogy megsemmisüljek a közelében percek alatt. Órák múltán pedig már egy olyan szintű émelyítő, s határtalan mámortól pulzáló okádékfelhőbe veszek mi képes napokra, hetekre lelki kerekes székembe kényszeríteni. Ekkora ereje lenne ennek az érzelmi káosznak? De mégis miért, hisz célja semmi, csupán a kibaszás mesterfoka, abból diploma járna neki minimum. Csutkáig rág ez a szemtelen. Racionális lényként érthetetlen gyomrosok záporoznak, cipőznek porban, velőm pálik, mint a napon felejtett niggercsók. Ilyen nem létezhet ebben a földi szivárványosságban hol Dollyt a klónbárányt létrehozták, talán még gyengéd homlokpuszit is kaphatott végzetes tüdőbaja előtt. Addig aljasodom emberileg, míg visszafordíthatatlanul tönkre nem tesz ez a bosszantó háromszög iránti szűnni nem akaró vágyálomságom. Nőtől ennyire megszégyenülni? Na, ne már. Oké, hogy férfiak ezrei lettek már öngyilkosok Éváktól, de az ilyen sztorikon maximum jókat derül egy értelmesebb Pál. Ám mi (leginkább bedi) sajnos ott tartunk, hogy világvége hangulat, viszonzatlan szerelem (róka), borzalom, felfoghatatlan. Basszak meg egy előnytelen virgácsost komolyan, hogy helyre álljon érzékeny bioritmusom, vagy egyszerűbben vessek véget szenvedéseimnek, mondjuk eutanázia túlméretezett xanax adaggal sörrel lefojtva? Fasz tudja mi lenne a legjobb.

Címkék: agymorzsák kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr46118423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása