Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

G-pontosabban

 2009.03.17. 13:09

 

„A korszakalkotónak mondott beavatkozás során különleges kollagént fecskendeznek a G-pontba, amitől az akár többszörösére is megduzzad és érzékennyé válik, így fokozva a szexuális vágyat és kielégülést. Dr. Matlock szerint betegei hihetetlen változásról számoltak be: volt, aki egy rázósabb úton élvezett el vezetés közben.”
 
Volt egy ilyen kés/alatt rész is, az egyik doki be volt baszva miközben elvégezte a kielégületlenen a műtétet, másnap a nőnek egész nap orgazmusa volt. Persze gondolom ez a kevés esetek egyike, hogy a műtő alkohol szintje eltér a normálistól és összebarmolja a gyönyör oltárát. Bár egyesek szerint részegen születnek a legnagyobb alkotások, ezt a gondolatot én is osztom egyébként, lásd blogomon lévő posztok 80%-a.
 
Miért lenne rossz egy egész napos orgazmus? A nők nagy részét amúgy is csak kemény munkával lehet eljutatni a csúcsra, a kispöcsü és lightosabb potenciájú férfiaknak ez egy megváltó csodafegyver lenne. Telespriccelni a G-pontot anyaggal majd betenni a lankadt mikrocsipet és máris elélvez a bestia. Álom. Álom.
 

Tehát kollagént a nőbe!

 
Mellékhatások. Olyan nőről hallottam már aki biciklizés vagy futás közben élvezett volna el, de hogy már egy rázósabb úton is kiakadjon a szeme a boldogságtól, nos az már talán kicsit túlzó, pláne ha éppen ő vezet. Nem tudom milyen hatással van az orgazmus a vezetői képességekre de a nő amúgy sem született sofőr, nehéz elképzelni hogy még a nem túl acélos képességei is minimálisra csökkenek a csúcs közelében…kb. azonnali halált jelentene.
 
Vagy esetleg egy zsúfolt reggeli buszon belemegy pár kátyúba az Ikarusz és a nő rögtön elkezd szárnyalni a tömegben. A túlérzékenyebbeket elég lenne meglökni és máris összecsuklik a kéjtől. Micsoda utópisztikus világ lenne… a tömegközlekedési eszközökön és az utcákon görnyedt ordító nők élvezkednének, férfiak és gyerekek pedig állva csodálnák a globális orgazmust.

 

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr541007407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása