Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bór

 2014.05.22. 01:56

Hunter S. Thompson fröccsözése Sol T. Bode-veal a purgatórium teraszán 2064. október harmincnegyedicke, fejlövésnyi részlet:

" Ihletett állapotban akkor érezzük magunkat, mikor a pohár fenekéről már nem érkeznek további ködös morzsulatok melyek elképesztő, oly imádott zsenialitásunkat tartalmazzák. Amikor hirtelen megnémul sziporka elménk, elértük a pontot fogyasztásunk beszüntetésére, mámorunk üdvözítő határmezsgyéjén egylábazunk kissé kólásan, tudva, hogy innét tovább sodródva homályosodnak csak az értelmi szegélyek igazán. Amennyiben folytatjuk, s miért ne folytatnánk a kíméletlen folyadékok nyeletét, úgy minden kétséget kizáróan egy ostobán romboló szakaszba toppanunk, hol nyelvtant, irodalmat, s minden efféle míves korrekt orri teremtménységgel bélelt intézményrendszert csúnyán elkezdünk semmibe venni, a péniszeinkkel firkáljuk falát, ekézzük filléres okokból egészen józanodásig s talán azon túl is. Viszont, üröm a körömben, hogy a barbár pusztítás okozta lelkiismeretfurdalás azonnal csökkenthető, ha például bekapcsoljuk a televíziót és valamelyik kereskedelmi adó huzamosabb nézését választjuk örök töprengésünk helyett, így egyértelműen feloldozást nyerünk átmeneti csömörünkre.

 Gondolataink inkubátora úgy hiszem a finomszesz, a nem finomaktól általában felpüffedünk, s felettébb ingerlékenyeket szellentünk az ózonredő kárára, Óz a nagy varázsló cserpák orrára, arról nem is beszélve, hogy mennyei karakterhalmazok sem teremnek a Tescós vodka sűrűködében, nur általános fekaság. Az írás mesterségét sosem tanultuk igazán, inkább a tapasztalás vérrögökkel teli útját nyaltuk szárazra, s merészen tovább pillantottunk az ember gondolati síkján túlra, szűkebb értelméből kitörtünk ezeréves törvényszerűségek eltiprásáért járó korbácsütéseket vállalva egy nem létező, általunk sarkított anyagformába maszturbált fogalomvilágnézésért cserébe. Kicsiny mértékű szembefordulás a társadalom sziklaszilárd mételye ellen, de talán megéri. A bor (Sauvignon blanc) az én pásztorom, nem szűkölködöm, különösen mióta a kutatóintézet rendkívül kedvező áron lát el minőségi ihletforrásommal."

Címkék: agymorzsák kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr136194407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása