Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vénnek való vidék

 2014.02.27. 21:25

Kedveled a milfet? Belefér a migiri ránc és az orangeskin a felbecsülhetetlen tp-ért cserébe? Mutterkomplex? Biszjen ja mi? Logó csöcsbe harapnál inkább? Mert a feszes tizenéves húsra már be sem indul a nyálelválasztásod? Te beteg fasz. Mamafucker. A szűk vidraerszényt mi (c)ockból kerülnéd? Miért váltanál a bélszínnel bélelt diszperzites vödörre a biztonságot nyújtó szűkség helyett? Miért?

more.jpg

A válasz, egyszerű, viszonylag kézenfekvő. Elfajzott geci vagy, mert néhányszor megrágta szíved pöcskét az ifjúsegg. Nem a te hibád. A defektes gumira sem haragszunk, ahogy rád sem. Csak béleld tovább a mély barázdákat gitteddel az a biztos. A tutikuki. A kövekkel pedig ne foglalkozz. Senki sem különb. Csak Coulomb. Az elektromos fasz.

 

Címkék: mozibuzi agymorzsák kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr505836159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása