Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Néhány szar film ha unatkoznál

 2012.12.05. 19:58


 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNzkxNjAwMDkwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ1NDkwOA@@._V1._SY317_.jpgMuszáj pár szót ejtenem néhány fostalicska filmről amiket az elmúlt napokban láttam. Első:  Premium Rush fedőnevű „ámokbiciklizés” egy fixi buzi tollából. Ostoba, kurvára irreális és idegesítő film, olyan forgatókönyvbéli anomáliákkal, hogy egy avatottabb néző a falat kaparja. De persze egyszer meglehet ezt is nézni, ha éppen nincs más... Joseph Gordon-Levitt jobb szerepet érdemel…  Ja és kurvára nem kell fék a kerékpárra, mert az kibaszottul veszélyes. Ezt ne felejtsétek el gyerekek. És azt sem, hogy Michael Shannon pont úgy néz ki mint az epét hányt póni. Utálom.

 

 

 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwscMDLlHzBvI3Rtg6xkIK4F_CYkGIdhtHhmkNTo87oFI8ubyQgOsLiSbBjA

Másodick: A Setup. Megpróbálom magamat visszafogni. Tipikus megélhetési rendezés, neves arcokkal, ratyi, összekukázott, összetákolt forgatókönyvvel. Minőségre, technikailag mégsem volt olyan szörnyű. Ezt komolyan gondolták, nem úgy, mint a Zs kategóriás filmeket amik úgy is néznek ki mint a szakadt romet ülés. Jók voltak a fények, a szoperatőr megcsinálta az akciófilmes snitteket. A színészek eljátszották a sablonos, semmirekellő szerepüket. És ha már itt tartunk, mit keres ebben Bruce Willis, aki egy olyan kőkemény maffiafőnököt játszik, hogy öreganyám is csak röhög rajta. Szakmai öngyilkosság tipikus esete, és már nem ez az első nála. Ryan Phillippe-t leszarom, nekem ő már régóta B kategória, 50 cent(a főszereplő a filmben)meg…atyaég. Fogalmazzunk úgy, hogy a nevével fémjelzett filmek tuti bukták. Aztán a gyenge szinkron rátett még egy lapáttal, hogy végképp élvezhetetlen legyen a történet. De ezt is meglehetett nézni egyszer, és akkor itt be is fejezném.

 

Címkék: mozibuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr304949598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása