Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érett barack

 2012.12.03. 17:13

Catherine Zeta-Jones mindegyik filmjében jól néz ki. Múltkor viszont megnéztem ismét az Ocean’s Twelve-t és baszki…. Ford Fairlane szavaival élve: „Eszem, faszom, megáll”….Az a szex függő Májkrém Douglas széjjelgravírozta egy istennő potrohát. Ezt sosem fogom megbocsájtani neki. Mit evett egyáltalán azon a semmirekellő fejű Kirk ivadékon… Kár érte. Azonban sajnos elszállt felette is az idő, 43 éves, ma már csupán „csak” egy dekoratív milf de ha visszamehetnénk az időben bébi... A gyengébbik nem mintapéldánya. Egyszerűen gyönyörű, és annyira nőies, hogy ezek a mai szőke szilikonos plasztik babák silány másolatoknak tűnnek mellette.


http://www.nudecelebritypics.org/actresses/zeta_jones/zeta_jones_15.jpg


[catherine-zeta-jones-nude-14.jpg]

apa, apa, megjött a faszállító. Ez a nézés....

Fog e még ilyen kaliberű oldalborda születni a világra, vagy ő csak egy ritka anomália volt a mátrixon és elégedjünk meg Megán „csálécsöcsű” Fox-okkal meg Mila Kunisokkal? Szar nekünk. Ha mondjuk 1995-öt írnánk 1-es osztályzatot kapna, tehát a lehető legjobbat. Ma csak 4-et tudok adni neki. Ami nagyjából azt jelenti, hogy szóba állnék vele, ha épp összefutnánk a Tom Market-ben.


Ó és itt a bónusz, valami ótvar gagyi filmből néhány mezítelen pillanat. 

De vigyázz mert 18 karikás az oldal!

Címkék: képtelenség mozibuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr404945490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása