Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A pap is very a faszát

 2010.01.17. 13:37

Rejsz. Az állati önfenntartásról a tudatos Én-re való váltás egy század másodperc alatt lezajlick. Vajon létezik-e olyan papa aki az unokája felemelése előtt közvetlen rázta ki a szottyadt monyót? Mikor tesszük le végleg a fegyvert?

 

A kalauzis veri a faszát. A fogorvos lehet épp előtted verte ki, aztán meg matat a szádba faszgecis kézzel. Rengetegszer fogtam faszverés után kezet kézmosás nélkül. Te is fogtál már kezet faszverés után. És mikor kezet fogtál az illetővel tudtad, hogy előtte a gyíkot políroztad azonban mégsem szóltál egy szót sem max. egy hamiskás zavarban lévő mosoly, megragadtad a mancsát és mintha misetörtént volna üdvözölted. Az áldozat pedig mit sem sejtett arról, hogy közvetetetten megfogta a bréd.
 
A főnököd is veri. Haza megy, benyomja plazmára a prájvit goldot, pamut zsepi és adj neki. Vagy épp a kurvái arcára ejakulál, nyílván a burzsujnál ez is játszik. Mindenki másképp, másra, de veri és ez összeköt minket, péniszverő állatokat. We are all connected – mondja az angol péniszverő lexikon. A bolti árúfeltöltőtől kezdve a hentesig mindenki orba-szájba rejszol, független attól, hogy van e párkapcsolata, kúró pajtása stb. A kielégülés napi hajszolása, rutinszerűvé válása elemi szüksége a kennel barbyt baszató kisfickóktól a háborút megjárt félheréjű veteránokig minden falloszos korosztálynak. A szex pedig nem lehet kibúvó.
 
Vajon mennyi gecit fogyaszthattunk már el életünk során a gonosz pékek, szakácsok és vajkrém köpülők jóvoltából?
 
A faszverés magányos feladat, kivéve a buziknál. Meditatív önállóság, látvány, gondolatok, fétisek, perverziók motiválta mozdulatok mely végén az imádott beteljesülés papír zsebkendőbe facsart örömként távozik. Egyedül. Csak a fasz, és a zsepi. Aki pedig más fülébe rejszol az beteg. A zuhanyalatti meditatív állapotról annyit, hogy kellemetlenül összecsomósodik víz hatására a geci, és szinte levakarhatatlan fehér szurokként kellemteleníti az ember tisztálkodását. Érdemes a fehér tejszerű tusfürdők mellőzését az esetleges balestek elkerülése végett.
 
Ha már az önvizsgálatnál tartunk, nálam átlagban napi 2-3 szor jutnak szabadlevegőhöz a porontyok. Ha beteg vagyok, vagy elfoglaltságom van napi 1. Másnap idején a méregtelenítés jegyében a napi 4-5 sem kizárt. Potenciámmal sincsen gond, egyenlőre jól állok. De vajon mikor jön el az a pont amikor már nem veri az ember…

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr601679206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stopli 2010.01.20. 21:47:03

kedves buddy stern

ezt úgy kell csinálni, h recskázás helyett csajozni kell..

v miért nem konstruálsz magadnak egy ilyent?

www.youtube.com/watch?v=fWBqnwC9Vdk

lekötne..

ha ezt így folytatod, soha többé nem küldök neked formás, hót bolond, suzukis csajt balcsira (akit lyól elidétlenkedtél).. ehh!

ping-pong.. bing-bong: bing.freeblog.hu/

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2010.01.25. 12:44:35

Boldog párkapcsolatban élek, talán ezért is hanyagolom a blogom mostanság. A recska meditatív magányára szükségem van. Egyedül lenni a farkammal akkor is ha épp más felhasználója is van.

Automata fejőgép, hmm. Végülis technika tanárnak készültem...

Te küldted?:D Azt hittem magától jött, meg is lepődtem mi érdekelheti egy skizózsidó majomban:D

Válogatós vagyok.
süti beállítások módosítása