Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyári jótanács

 2009.05.30. 16:25

 

Mint köztudott a kreolabb, olajos bőrű nőknél nagyobb a szőrösödésre való hajlam. Lásd az alja talján prémbe burkolódzó Bellákat, a görög bajszos Afroditéket, vagy a török félszemű pitákat. Néhány déli nőstény esetében a bikini vonal a köldöke vonalától a combok belső részeinek érintésével a segge lyukáig húzódik, sőt még azon túl is akad elvétve egy-egy vaskosabb szőrszál. Bár míg náluk DNS-ből serken a fosszín, addig hungarikumjainknál a gén adhatja az egyik felét, solisun (nyáron a nap) meg a másikat.
 
Mint a kor divatirányzata, különösképpen nyár közeledtével, kis hazánkban is hódít a kibaszott kreol láz, a kinek barnább a bőre típusú szabadtéri aszaló verseny. Mert, hogy a napon pállani negyven fokba órákig jó dolog, azt erősen kétlem. Mégis ezrek, milliók rohadnak az ózonlyukakon átbújó rákokat szóró sugarak alatt azzal a céllal, hogy bőrük felvegyen némi színt, majd jutalomként egy hasonló égett irhással párosodjanak. Rendszerint komplexus zavarokkal rendelkező s ezzel kelendőbbé akarni vágyó kloákásokból verbuválódik a mezőny, de szép számmal akadnak gyíknyál divatköcsögök is, akik barnaságukkal akarnak több puncihoz jutni. Ezek az egyedek talán még szánalmasabbak a nőknél, hisz a nő mégiscsak a testéből él…
 
Gyönyörű bébi!!! De, zoomoljatok csak a szarójára. Meglepetézés!
 
A kreol bőrűek erélyesebben szőrösödnek punci tájékon illetve virgácsukat is előszeretettel borítja pihe. Tehát megvan annak a veszélye, hogy ha a nagyon szexi égett pirítós szagú sötét irhájú bébivel összejössz, és benyúlsz a bugyijába úgy fog bökni, mint a kurvaisten. Ha borotválkozott, mert ha nem akkor inkább tűnik egy buja parókának, mint bundás fanszőrnek. Nyalás eleve kizárva. De ha már smirglire fanyalodsz, semmi esetre sem menj tovább a kakilójáig, magyarán ne nyald ki a seggét, ha csak nem a Nefürdjéle Gyuri vagy. Ott ugyanis kóbor betyár körtékkel is találkozhatsz és bizony ezek nem olyan finomak, mint azt a nevük sejteti, sőt igazából kurva szar az ízük. Ha módodban áll tekerd kutyapózba a nősténymajmot és egyik kezeddel erélyesen csapkodd a popsiját mialatt a másikkal Gillettel a kézben egy hírtelen mozdulattal szabadítsd meg a bölönctől (seggszőrönlógószarcsimbók) kloákáját. Így észre sem veszi a beavatkozást, nem kell a szemébe mondanod, hogy kakikocka ficeg fingóján, nincs kellemetlenség és nyugodtan ki is szopkodhatod.

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr231153402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása