Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyenjogúság?

 2009.03.20. 19:27
Ádám örököseinek trónfosztása
 
Lázadozó puhatestűség. Az utóbbi időben nagyon kinyílt a csipájuk, a határok elmosódtak, feminista amazonok térhódításainak lehetünk szemtanúi. Megjelentek a parlamentekben, a cégek élén, vezetők, pártelnökök, katonákként „vitézkednek”. Régen a nőnek szilárd, bebetonozott helye volt a konyhában, mint a család önkéntes ellátó tisztje. A csatákat a férfiak vívták mindig is, a nő pedig a háttérben segítette a harcokban.
 
1955-ben egy háziasszonyoknak szánt, "Háztartástan"-nak nevezett kézikönyvet adtak ki.
 
„És jegyezze meg, a jó asszony tudja hol a helye”
 
A világ azonban nagyot fordult olyannyira, hogy már a nő kezébe is fegyvert adunk. Hiba. Felfegyverezzük a lázadókat, amiket egy szép napon ellenünk fordítanak majd és megpróbálnak letaszítani minket, Ádám örököseit az emberiség trónjáról. De szerencsére nem kell komolyabban rettegnünk az esetleges trónfosztástól, hisz ez idáig a történelemben minden lázadást levertek.
 
 
A csúfos vérfürdő reményében érdemes tehát megmaradni a konyhában pitét sütni, mosogatni, gyerekemet nevelni, ezek a dolgok jól állnak egy nőnek. De persze el is lehet menni katonának, kopasz G.I. Jane-nek, hogy megmutassák mennyire tökösök, belevalók. El lehet menni fát vágni, olajat fúrni, rákhalászni de nyugodtan lehet próbálkozni az építkezéssel is. Szóval hátrább azokkal a képzeletbeli agarakkal és mindenki maradjon a kaptafánál. Mi megcsináljuk a „nehéz” melót, a nő pedig takarítson utánunk.

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr21014886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása