Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Shit happens

 2009.03.03. 11:38

 

Az egész emberiségre kiterjedő globális szindróma, vécédeszka peremi kis bolygó, a hasmars.
 
Kezdetben nem vala a híkaki( ez nem egy japán emlős… csupán széklett). Csupán széklett? Ez a kifejezés egy asztalos műhelyéből is származhatna, neki áll a mester a fának majd végül munkája széklett. Hmm. Érdekes.
 
Node térjünk vissza a kiválasztásra. A savazást ezennel lezárom, VV Laci hagyd el a házát m(f)ost. Nem, a másik kiválasztásra gondoltam. Bár mindkettő elég szar.
 
Szóval hikaki. Kezdetben csak Isten büntetőstarsolyát képezte, ám az első komolyabb csínytevésnél rögtön előkerült a szagos retorzió.  Általában szilárd meggyőződésből előtörő belső varázs változóan bűzös illattal, ő lenne a fennséges hikaki. Egy apró érdekesség, hogy a születésével kapcsolatos zajokat kakadalnak hívjuk, és már csengőhangnak is letöltheted.
 
Vétkezés...
 
 
Sajnos a jóisten megbüntette az embert Szilárd cseppfolyós testvérével, mely általában váratlanul bemutatkozás nélkül érkezik és távozik. Villámgyorsan. Villámlick. Egyes bélkultúrákban gyors vonat jelzővel illetik de nem ritka a heveny hév megszólítás sem.
 
A paradicsomi idillben Ádámnak és csontjából lett kedvesének még nem kellett rohanni a vécére, szépen nyugalomban éltek, keményen. Ám a nyolcadik napon mivel Ádám két nap alatt tök részegre itta magát az Éva által letépett majd belőle almapálinkát főzött gyümölcsből, kiderüléé hogy a paradicsomban is vannak bizonyos rossz dolgok. Ismét a nő… Éva volt minden rossz okozója. Ha nem tépi le azt a sátáni almát a teremtő nem veri ennyire az emberiséget minden korban és térben. Isten nem ver bottal, tartja a mondás, csak híkakival tartja a Fingsui.
 
Egyszóval Éva volt a fő kolompos a fő kicsikaró úgymond, aminek mi isszuk meg keserédes levét. Tettének megtorlásában minden bél egyaránt osztozik, minden teremtmény nincs kivétel, még a szöcske is szökkenve szarik szitára. Az Úri Laevolac ellen nincsen humán Reasec.
 
 
Természetesen a tévhitekkel ellentétben a bulasit sem rózsaillatú.
 

 

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr8977225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keresztenyAkos 2009.03.04. 18:55:12

Én nem nyilatkoznék. Legyen elég annyi, hogy mostanában nem nagyon akarnék a fosással szembetalálkozni. Kifogytam a gatyámból...
süti beállítások módosítása