Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Télen vagy nyálon?
 
Bár még mindig jegesek a bimbók, és deresek a lankák, mégis kedvünk támadhat egy kis barangolásra a természet nagyon lágy ölében. Csizma a lábra és irány a kúra túra… Hidegben talán még jobban eshet a két meztelen test teljes összefonódása, mint a nyári kánikulában. Nem kell „szenvedni a patakokban folyó nedvességtől mit a felforrósodott csizmás kandúr és a meghágni való orom ont ki magából szüntelen. Egyszerű kis délutáni séta, hosszúságától függően néhány izzadság csepp a homlokon és kész ennyi. De semmiképpen sem az a csattogó hang mit az orgazmus utáni kíméletlen hajsza ad ki magából, nem egy komolyabb folyadék veszteséggel járó erőltetett menetről van szó.
 
Sercegjen a tepertő mi
 
Az a csattogó hang… tudjátok mire gondolok, arra a cuppogó enyhén fingásra hajazó dallamra amit két izzadó bőr felület produkál rendszeres találkozásukkor. Mindenki aki élt valaha némi életet ismerheti ezt a fajta mámoros hastájéki testzenét. Nem azt mondom, hogy kellemetlen, szó sincs róla, hozzá tartozik az intenzív testmozgáshoz és nyílván az ekkortájt előtörő állati ösztönök tág hatáskörében úgymond alap kellék, ám ha kicsit jobban koncentrál a sportoló és valami furcsa módon visszatér az emberi énje bizony érdekesnek, viccesnek fogja találni ezeket a hangokat.
 
Én személy szerint már kuncogtam e mennyei áll pukkancs dallamok hallatán, de inkább pózt váltottam mielőtt tovább fajulhatott volna a dolog... Gyökér vagyok tudom, ha meleg van és vagy nagy a hajtás elkerülhetetlenek ezek a zajok, nem figyelünk rá mivel benne vagyunk a jóba. Kit érdekel a hallásom, mikor tövig nyomom a gázt, örülök, hogy végre vezethetek baszki…
 

Jóllehet látványnak nem utolsó, de hangzásban kikészít

Most nem azt akarom mondani ,hogy télen abszolút nincsenek meg ezek a hangok, amint már említettem tempótól függ meddig jutnak el a kalandorok, ha folyót érnek nyílván beindul a cupp henger, csak annyi, hogy erre nyáron sokkal nagyobb esély van.
 
Olaszországi kalandom során volt szerencsém rendszeresen komolyabb testi konfliktusba kerülni egy gyönyörűszép hölgyeménnyel, és mivel este is 40 fokos forrósággal lehelte tele a szobát a sátán, fél perc se kellett a gyöngyözéshez. Képzelhetitek mi volt két perc után főleg miután lábai váratlanul a nyakamba kötöttek ki… Az ember törekedett az aktusok minél rövidebbé tételére, ugyanis az izzasztó meló után senki sem vágyott egy éjszakai külön műszakra. Ezért általában 5 perces időszakokra redukálódtak az együttlétek, amik az ottani viszonyokhoz képest szép teljesítménynek számítottak. Magyarban már nem lennék rá ennyire büszke, hazánkban nyugodtan szánhatunk órákat rá komolyabb verejtékezés nélkül.
 
 
Szóval télen nekem valamiért jobban esik a szex, nincs is jobb annál, mint amikor két vacogó test egymást felmelegíti és nem egy pamut pulcsival vagy gyengéd öleléssel… hanem egy kiadós kufircal, szemkiakasztós felforrósítós ágygimnasztikával. Nem is kell fűtés a gázosok bekaphatják a hőmérőt, az embernek legyen párja a hűvös időszakokban és megoldott a fűtése, ráadásul még élvezi is. A radiátor a kiégett nyugdíjasoknak van, persze nincsen előlük sem elzárva ez a módszer, csak hát ki vágyik 70 évesen többszörös csonttörésre, és hirtelen szívrohamra…bár ha megválaszthatnám halálomat talán az orgazmus pillanatában ragadhatna el a kaszás álló fasszal ráadásul, milyen abszurd látvány lehetnék, biztos elröhögnék magukat a mentősök…

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr33927079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása