Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Agymosás

 2008.12.28. 22:59

Buddy-t a Világ Urának!!!Szavazzatok meg és földet kaptok a holdon!

Egy kicsit körülnéztem és megláttam hol élek. Annyi beteg ember működik Magyarországon. Hosszadalmas megfigyelésem során kiderült, hogy Isten a külsőhöz körülbelül ugyanannyi észt is oszt, lásd a Mónika show szereplőit. Nincs még egy ilyen műsor, ami ennyire részletesen ismerteti hazáink fiat és lányait. Egy még van, a Balázs só. De a Mónika a valóság, a fogatlan valóság.

 

Különcnek érzem magam köztük. Szépnek, okosnak, egy igazi szuperhősnek. Hálás vagyok ezért az ajándékért, igyekszem nem elpocsékolni. Szolgálni és vezetni a világot hatalmammal. Igen, azt hiszem ez a cél, a világuralom, hisz én vagyok a fény. Nekem nincsenek népirtási ambícióim. Szeretek minden egyes népcsoportot, nincs bajom a cigusokkal, se a feketékkel, a saját fajtám meg pláne nem utálhatom (tudod, azok, akik a szarból is aranyat csinálnak).  Jóllehet, a négy mancsot feloszlatnám, és pár tagját elgázosítanám, de komolyabb megtisztítási terveim nincsenek. A tolvajokat és perverzeket igen szigorúan megbüntetném. És ami talán a legelső intézkedésem lenne, hogy rögtön betiltanám a vadászgörények lakásban való tartását. Aki pedig törvényt szeg, annak görényt dugatok a valagába.

A szabadon engedett görényeket kötelező lesz levadászni

Békét akarok, focit és alkoholt a népnek. Örömittas pucérkodást az utcákon, s önfeledt szexeket a hétköznapokban. Az udvarlási szokások gyökeres átalakítását, a nőhöz jutás időtartalmának rövidítését és könnyítését. Buddy Stern tudomány bevezetését akarom, és oktatását a tinédzser korosztálynak. Ingyen alkohol automatákat telepítenék az éhezőknek. Karitatív kolbász árusokat a szomjazóknak. Intézményesíteném a szerelmet és kötelezővé tenném annak gyakorlását. Napi egy óra kötelező elmélkedést és álmodozást vezetnék be a csillagos égbolt alatt. Stressz mentesíteném a lakosságot, boldogság kapszulákat hoznék forgalomba, amiket análisan kell majd beszedni, betenni.

Még néhány apróbb intézkedés, hm, lássuk csak, a politikusokat a holdra küldeném. Pákót visszavitetném Afrikába. Győzőből űrhajóst képeztetnék, és egy Plútó expedícióra küldeném Anettkával a fedélzeten, egy csak odafelé elegendő üzemanyaggal ellátott űrhajón. Kiszel Tündének legyantáztatnám a szemöldökét, végleg. Nagy létszámú háremet alakítanék ki, a CKM, FHM, és Playboyban szereplő modellekből. 

A fényt láttam már akkor is, de csak most értettem meg üzenetét

Fontos filmtörvényeim következnek: 10főre jusson 1 mozi. Napi egy film megtekintése kötelező. Ingyen popcorn és kóla a vetítések alatt. Az amatőr filmesek anyagi támogatásának feltétel nélkülivé tétele. Minden újszülött mellé egy Full Hd-s LCD tv-t ad a kormány a szülőknek, ehhez párosul a születésszabályozási törvényem, ami csak egy gyerek nemzését engedélyezi. A Bloody Job-ot a világ örökség részének kell tekinteni. Charlize Theron-t és Jessica Alba-t a hálószobám felszereléseivé avanzsálni.

És végül mindenki úgy fütyülne, ahogy én táncolok. Boldog lenne a világ, mivel kurva jól táncolok, főleg, bizonyos alkohol mennyiség elfogyasztása után. Ünnepelnének, szobrot állítanának nekem. Aranyból, nem gagyi fémből.  Évente megemlékező napokat tartanának dicsőségem és nagyságomat hirdetve. Új isten született.  Majd, a nem túl távoli jövőben, miután már a világ megbékélt saját magával és Osamát is elkaptuk, elhagynánk a bolygót, s új civilizációkat keresnénk fel fajtalankodás céljából. Ezek után pedig megpróbálnánk eljutni a kezdetek kezdetébe és megismerni a puniverzum értelmét, majd végül következne a végső megvilágosodás.

Ámen!

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr30846090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása