Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Balaton i Kulakáni

 2013.06.22. 19:27

Még egy ilyen éjszakát nem élek túl. Egész nap pálik az ember, oké nyár van, elviseljük. Aztán eljön az este és azt hiszi felfrissülhet. De nem. Ez nem az a világ. Ez itt szaunaland. A parti villám favázas kurvaanyja éjszaka sem képes 30 fok alá hűlni. Szellőztetés este kilenctől éjfélig. Hátha. Oké próbáljunk meg aludni. Eltelik egy óra, fordultam vagy 30-at tengelyem körül. Oké. Még várjunk. Eltelik még 1 óra. Tiszta víz vagyok. Kinyitom a bejárati ajtót. Max bejön a róka és kieszi a szemem miközben alszom. Jumurdzsák. Várunk. Várunk. Nem mozdul meg a retek levegő. Elájulok. Majd ébredés hajnali fél ötkor. Világos. Mi a faszom mennem kell dolgozni. Vissza kell térnem álomországba. Újabb ájulás. Ébredés 7.18-kor. Picsába elaludtam. Kávégépnek 20 perc kell mire felmelegszik és félkor már nyitás. Borzalmas fejszerkezetemmel már rohantam is le. Még jó, hogy közel a munkahelyem…. Még jó, hogy a vendégek elkerülnek ilyen korán.

Még jó, hogy nincsen légkondi. Megkönnyíti az ember életét. Nem lesz egész nap ideg. A meleg megöl… szépen lassan. Kiszívja belőled az embert. Átváltoztat egy ingerlékeny bunkó sátánná. Aztán ordibálsz már egy megnyalt pez cukorka miatt is…

blalatonn.jpgPhotoshoppolni a naplementében...

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr315373682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása