Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Legbelsőbb félelem

 2013.05.16. 18:11

Valami elkezdődött. Magasra tettük a végcélt. Meg a vécét is. Létra kell a gitthez. Fura ezt kimondani. Még furább vizuálisan találkozni a problémával. Milyen lehet 10 méter magasban bidéből spriccelni a mártásos kloákára egy tökéletes szivárvány árnyékában. Kontraszt. Fantasztikus dolog. Mert minden pozitív pozitívja egy negatív. Meganegatív. Éreztétek? Mozog a föld.

Velem szemben létem legszebb pillanata mialatt kezemben egy apró galambszart morzsolok ami nem rég hullhatott vállamra. Megcsókolom életem ajkait s közben érzem a rózsámból kicsusszanó édes köményt. Nem tántorít. A két véglet tesz egésszé. Mert nem létezik egyik a másik nélkül. Nem létezhet mosoly könnygáz nélkül. Ráncok q10 nélkül. Fingerezés ujjpercek nélkül. Az egész olyan teljes. Tökéletes. Gyönyörű, mint a rothadó hullából kibújó tulipán. Nem állunk meg. Utazunk, s közben tapasztalunk. A két pólus között vándorolva maszturbálunk.

Temetés után egy órával már képesek vagyunk párosodni. Megyünk tovább. Pulzálunk míg testünk meg nem szűnik létezni. A gyűlölet is tovaszáll néha. Helyet cserélnek a békével. A meggyilkolt embereket magunkhoz ölelnénk. Megnyugvás. Majd belső atomrobbanás s a végét akarom a földnek. Aztán a nap sugarai simogatnak. Nem. Fantasztikus ajándékot kaptunk. A gondolat. Érzések. Vakarat. Nyitottnak kell lenni a világ dolgaira, tárt karokkal, letolt nadrággal s hagyni, hogy átjárjon az a magasabb perverzió. A határokat csak a társadalom szablya. Az életet nem lehet prés közé szorítani. A töködet igen. Egy ember szabadnak születik a világra és semmi más nem számít csupán a pillanat polaritása.

Címkék: agymorzsák kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr405303520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása