Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy Ír ás

 2013.05.16. 17:19

Nyomok a hóba. Így a nyál előszelében kozelba mártom bánatosra makkozott tollamat hátha megszületik A gondolat. A gondolat, amire milliók fognak egyszer rejszolni, amit milliók fognak twittelni, megosztani, lájkolni, ajkukra venni. Ékeskedni. Igen. Benne van a pakliban, hogy lenyomjuk a deliriumos Coelhot Buddy. Miszter közhely Pau ló. Divatos lett az ő mívelt faszát szopni. Karakterizált ivarsejtjei már a fél világ elméjét beporozták. Ha innen nézem undorító. Ha onnan, hogy mindezt egy rothadó testből préselte ki némi tudatmódosító szer hatására úgy igen. Van remény. Ez a lényeg. Rákapnak, vagy nem az emberek. Felkapnak. Talán így pontos. Kell e mögöttes tartam. Nem. Vagy mi számít igazán. Nagy bölcseletek a világ dolgairól. Szépen fogalmazott zsolozsmák kígyóuborkáról meg farhátozó nyuggerekről. Kapaszkodók. Az egyszerű embernek gondolatok kellenek. Gondolattáplálás. Fontos, legalább annyira, mint az étkezés. Meg a daily rejsz. Miért törjem a fejemet, ha más már kitalálta, jogos. Csak át kell vennem tőle párszor elmondom magamban és máris a sajátomnak érzem. Elhiszem.

Hú, mester, szarj a brénemre még okosságot, mester! Nem vagyunk rá méltók. Gondolatfüggők vagyunk? Talán. Az elméd kőkeményen, agyon kúrt minket. My szürkeállomány is shaking. Báng. Imádunk. Esszük a morzsáid. Mondj bármit mi követünk.

Ostoba barmok vagytok. Világtalanok. Gondolattalanok. A költő birtokol titeket. Másokból létező bábgecik. Olvasson ki nincs. Szívesen pattintanálak agytörzsön az esszémmel. Működhet.

Címkék: agymorzsák kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr135303440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása