Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

épPEN

 2013.04.27. 00:02

Megy a PEN. Hallom. Szükségszerű. Le kell vezetni valahol azt a sok nemlétező feszültséget. A tüntetések okozta sebekre gyógyító hangokat spriccel a 30Y bébi. Bár ők lehet fel sem lépnek idén. Amit nehéz lenne elképzelni. De nem lehetetlen... Ha nincsen Beck jó a Becks. Báng. Szerencsére akad más magyar popköcsög aki nyálán eltengődhet ájulásig a pénteki mámoros tömeg. Nehéz, de leginkább lehetetlen szembe kelni a világ igénytelenségével. Szélmalomharc. Talán írni is vétek róla. Lásd Puzsér esete a hajdúval. Tudomásul kell venni, hogy manapság az ízetlenségnek álla zászló. Az értéktelenség az ami érték. Amit a többség jónak vesz az a menő. Azt kell szeretni.  A szar jóízű fogyasztói lettünk. Rászoktatták egymást a droidok. Frusztráló látni a függöny másik oldalán markában röhögő milliókat kaszáló shitgenerátorokat. Jóllehet milyen jogon bírálom én peremvidéki anomália más ízlését hisz a szabad akaratot maga Isten véste a DNS-be… De akkor is. Leszarom a kövezőket. Legszívesebben egyesével mosnék agyat.

Szót kell adni a nemtetszésnek, még ha az abban a pillanatban el is süllyed a mocsárban. Legalább elmondhatom, hogy megpróbáltam. Aztán én is épp úgy sodródom a ratyi árral abban a hiszemben, hogy egyszer talán más lesz. Tökéletes világ úgysem létezik. Dzsásztin Bíberéknek áll a zászló jelenleg. Meg bájaleksznak. Igen ez bassza a tokám. Hogy a rák emésztené fel őket nagyon de nagyon lassan… Most elárulom mit kértem idén a télapótól. Aszteroidát. Egy kurva nagyot. Mert harcról szó sincs. Egyoldalú a dolog. Csak a totális megtisztulás hozhatna változást az emberiségnek. Armageddon.

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr215248963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása