Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Balaton Sound rule

 2010.09.30. 16:01

 

Vége a soundnak. Kurvára hangos volt. A drog patakokban, Zamárdiban a nád hófehér, mintha havazott volna. Szeméthegyek, joint végekkel tűzdelt aljnövényzet, import fekáliába burkolózott a természet. Sound, sound köszöntjük nedves utasainkat. Hétfőn reggel 7 kor még mindig ment a diumdisum, a fesztiválozók az utolsókat rúgták mígnem az utolsó gramm spuri is kiment a lábakból. Vége. 48 órás rekreáció következik, intenzív méregtelenítéssel és haldoklással.
 
Olyan szerencsében volt részem, hogy szállást nyújthattam egy bálozónak átmenetileg, napközben mintegy 3-4 órára. Ennyi volt ugyanis az alvás részészéről, igaz ezt olyan lelkesedéssel tette, mint aki egy hete nem aludt volna. Nevezzük a barátomat Bob-nak. Szóval Bob, az ex-hájas, reggel 8kor érkezett meg általában, majd néhány tőmondat után elájult. Akár az arcára is szarhattam volna, nem vette volna észre. Viharvert külseje és felületes élmény beszámolója szinte teljes betekintést adott a Soundba. Délbe felkelt, kávé, cigi, kula. Elkezdte mesélni, hogy összespanolt pár szlovénnal akik kurva keményen kenték. Éjjel kapott tőlük valami fehér csíkot orrba, azt hitte spuri, később kiderült, hogy kokszit szippantott fel. Azt mondta kurva jó volt. Persze biztonság kedvéért pár füves roládot is vitt magával, illetve a helyszínen néhány energia bogyót is beszerzett. Így azért fenn lehet maradni reggelig. Megállás nélkül tolta neki, rúgta, ahogy ő fogalmazott. aztán Reggel nyóckor fel a vonatra és vissza hozzám a béke s nyugalom kávézójába. Harmadik nap. Ismét délbe kipattantak a szemei, kávé, cigi, kula. Néhány kisfröcs, fürdés, lazulás, aztán vissza 5kor a Száundra.
 
Szlovén haverjai veszélyesen küldték. Volt egy srác aki utolsó nap annyira beketaminozta magát, hogy elvitték ambulanciára mert a sátrak között kardozott a faszával. Mikor visszatért este azt mondta, hogy minden rendbe most kapott infúziót, bement a sátorba majd magába engedett egy kis ketamint a biztonság nedvéért. Ez a srác járt úgy már második nap, hogy elpattant az orra a sok kokótol. Tiszta vér volt a keze. Állandóan magánál tartotta övtáskáját, ami egy mozgó patikaként funkcionált a rászorulóknak. Motozás a bejáratoknál? Lófasz volt. Bár el is vehették volna, hisz bent úgy is lehet kapni szert, ne hogy már rontsad az üzletet… Összességében a Bé Sound az elektronikus zenét kedvelő drogosok fellegvára, ahol a részegeket bizony kinézik, s néhány „elvakult” száundoló szerint az ittas embereket ki is kéne tiltani a fesztiválról. De ez kell, mert jó a zagynak.

Címkék: balaton

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr892334927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása