Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rajongó

 2010.07.13. 10:26

 

Ágica tegnap előtt áttekert a soundra. 4 km-re van tőlünk, éjjel elég rendesen lehet hallani a diumdisumot. Szóval átment Dévid Guettára, persze nem vett jegyet, csak úgy a kerítés mellől élvezte a tescódiscót ingyé. Elmondása szerint kiválóan rálátott a színpadra, senki sem zavarta a kilátásban. Aztán a koncert végeztével hirtelen széthúzták a backstage kordonját amihez közel állt Ági és a csepel, s ekkora vette észre Dévid Guettát aki néhány szekrény társaságában sietve hagyta el a rendezvényt. Berakták egy sötétített üvegű hétköznapi kocsiba majd az őt felfedező rajongók sikoltozó tömegéből szép lassan kigurult. Ekkora Ági felpattant a bicajra és elkezdte Guettát üldözni majd tenyerével az ablakot ütötte. Szegény Dévid mit gondolhatott… Amúgy meg van a kocsi rendszáma .
 
Ági azt is mondta, hogy Guetta egy kis ferde orrú porszem volt, egy senki, egy kis csipszar. Természetesen autogrammot nem kapot Guetta Ágitól.

Címkék: balaton

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr152148487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása