Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

PEN ó PEN

 2010.04.21. 23:19

 

Most épPEN otthon pállok és a PEN-t közvetítem, közvetítjük. Helyszínen a tudósítók én pedig a kompjúternél. Sms, gépelés, címadás, email, képek, ha kell ps. Busy vagyok, faszt verni nincs idő, sört nem kívánok, a zenekarok fosok, viharos-esős hideg. Mi a retkes faszér is lennék ott? Inkább itt a száraz kutyahúgyszagú meleg szobámban hesszelek.
 
Akit érdekel a PEN nyomjon ide. A címeket én adom és helyenként viccesek is.

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr631941446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B.I. 2010.04.22. 23:05:09

Bodrikám!
Szar neked. Én innen az atomvárosból is szívesen lennék a PEN-en, csinálnék videókat kevesebb out of focus-sal mint a Csosza és nem a negatív oldalát látnám mint te. Igaz én nem vállaltam volna be az életbe hogy otthonról közvetítsek egy PEN-t, amikor aki kiváncsi rá az amúgy is ott van.
A zenekarok határeset, én hallgatóznék.
Üdv.
P.

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2010.04.29. 21:49:17

Elhagyom magam az a baj tudom. De nem mindenkinek megy. Amit két éve csináltunk az jó volt. Abba idén is benne lettem volna. Jövőhéten Europamania feszt lesz. Majd oda kimerészkedem...
süti beállítások módosítása