Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tökéletes szar

 2010.04.20. 15:04

 

Mindenki tudja miről beszélek. Arról a kuláról ami úgy jön ki a fekete lyukon, hogy még maga Sherlock Holmes sem tudná lenyomozni eredetét. A tökéletes kaka gyengéden csúszik ki a popsiból, s mintha egy gyári üzemsoron lévő karamellás cukor darabolásánál lennénk, szépen levágja a tökéletes darab végét, sallangmentesen, majd bezáródik az írisz. Nincs szükség se itatásra, se dörzsölésre. Kijött, nacit fel, kefe a kézbe és jöhet a zuhatag. Kijössz a WC-ből, makulátlannak érzed magad, kezet mosol, és közben arra gondolsz, hogy milyen jót szartál. Megkönnyebbülsz, boldog vagy.
 
http://i202.photobucket.com/albums/aa269/antman4life/shit.jpg
 
Ám a rút bélrendszer sajnos nem ennyire jótékony. Az elfogyasztott ételek és italok, valamint a különböző külső behatások függvényében mér rád csapást, legyen az fos, repesztő kőkula, avagy tökéletes kaka. A szarod nem csak az, amit megeszel. Sokrétű behatások végterméke, egy bűzös jellemrajz rólad, hogy hol jártál, mit csináltál, mit ettél-ittál. S most szándékosan nem beszélek a belső szervi elváltozásokról, mert pl. én, mint epés hajlamos vagyok okkersárgát fosni, ami ugye kevésbé természetesnek mondható bélsár kategória.
 
De visszatérve a tökéletes szarhoz, már érezni lehet azt kulázás előtt, hogy igen ez talán olyan lesz. Ráülsz a deszkára és szépen lassan, hogy az aranyered nehogy elpattanjon nyomni kezdesz. Ha minden jól alakula néhány pillanat alatt lezajlódik a szülés. És amint kint van a bébi érzed, hogy kloákád makulátlan, tiszta mint egy frissen mosott ánuszrózsa. Bár az ember sose tudhatja biztosra, az áltisztaság érzése könnyen becsaphat, ezért tépsz egyet a lanolinos vászonból és gyengéden megtörlöd az iriszt, majd megtekinted a papíroson a grafitit. Ha nincs rajta fekália beigazolódott érzésed, s ez bezony egy tökéletes kulát adtál a szennyvíznek.
 
Azonban néha a tökéletes szarnál is visszamaradhat egy kis egység, egy apró gittmorzsa amit a törléskor gyanútlanul szétkenhetsz a picsádon. És ha egyszer a dús szőrzetbe kerül a ganaj bizony makacsul benne ragadhat létrehozván isten egyik leggusztustalanabb gyümölcsét, a betyár körtét.
 
Éljetek egészségesen, táplálkozzatok Norbisan, egyetek körtét, ne igyatok tablettás bort, ne stresszeljetek, ne fektessetek kábelt vendégségben, legyetek kiegyensúlyozottak és álomszépet fogtok szarni.

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr311937233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása