Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Munkát

 2010.03.18. 12:13

 

Szeretnék dolgozni. Szeretnék hasznos tagja lenni társadalmunknak. Ám sajnos Pécsen jelenleg egy cég sem kíván alkalmazni. Küldöm az önéletrajzokat de semmi eredmény. Most vagy spamnek nézhetik az email címem és el sem olvassák, vagy egyszerűen annyira szar vagyok, hogy még a jégpályára portásnak sem vesznek fel. Vicc. Mi a faszt csináljak? Meneküljek külföldre? Baszki ilyet… nem alkalmaz senki sem. Zsidó rabszolgatartó multiknál elvileg mindig nyitva áll az ajtó, elmehetnék árufeltöltőnek míg nem futok be Hollywoodban. Legtöbb helyen olyan elvárások vannak, amiknek nem lehet megfelelni. Gyakorlatom, tapasztalatom nincs, pályakezdőt sehová se vesznek fel. Nincs diplomám. És akkor mi van? Tudnám ki találta ki ezt a kurva rendszert, ezeket a kibaszott szabályokat a kibaszott mocskos kurva anyját annak aki létrehozta a pénzt, aki a faszunknál fogva húzogat jobbra balra. Kiszolgáltatottság.
 
http://thisisbandit.com/wp-content/uploads/homeless-man-goes-online.jpg
Én, 40 év múlva - a darkorbitot akkor is nyomnám
 
Tanuljak? Kurvára utálok és le is szarom. Nem érdekel semmi. kedvem elmegy az egésztől. Ott ülnek az irodába, sík hülyé bazmeg kapják a százezreket. Én meg a tehetség itt kallódom mint egy levágott pénisz a kannibálgulyásban. Előbb utóbb elfogyok és megdöglök. Mindez néhány papír és a maradék zsidó populáció miatt. A kurva haszontalan pofámat. Baromi könnyű csövessé válni…valaki adjon munkát, szeretnék dolgozni.

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr161849402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stopli 2010.03.18. 19:39:05

van meló, ne aggódj..

gecit kell kiszívni és kinyalalni a nunikból a következő kuncsaft előtt tisztára, vízszintesen és függőlegesen szkrollozni tanítani a lányokat:

1x1.freeblog.hu/archives/2010/03/18/pfffuuu_de_szuk_ez_a_410_pixel_szeles_kephely/

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2010.03.23. 13:25:59

Azért az nagyon az alja lenne, akkor már inkább én rendezném azt a filmet:) Rengeteg jó pornófilm ötletem van...pl "Benjamin Muffon különleges végbele", ami egy olyan férfiről szólna kinek végbele méteres titkokat rejtene és ki nőket fal de lécre vágyik. Vagy a "Kemény Rabjai", ami egy börtönben játszódó leszbi dráma lenne. Elmém határtalan e téren...
süti beállítások módosítása