Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csöcsös sátán

 2010.02.17. 16:47

 

Még nagyon friss az élmény. Itt van ez az orbitális ribanc Megán Róka, a fél világ megakarja kúrni (én nem!), holott óriási hasadék tátong a két melle között. Vásznon szépen áthidalják, viszont a valóságban csöcsei úgy fekszenek egymás mellett mintha két külön szügy szülöttei lennének. Megnéztem a Jennifer Body-s című horror maszlagot.
 
 
Szexuális zaklatás...róka! Dugnád?
 
Hát. Amikor az ember már nagyon unatkozik akkor esetleg. Volt két mondat, amin kurvára kellett nevetnem. Egy rész ami ijesztő volt. A többi olyan szokásos amerikai tinédzseres hentelős-sikítós horror baszás. Azt nem mondhatjuk rá, hogy szar mivel mégiscsak az isteni Megan játszik benne. A vér jól áll neki, meg ez a férfiakat felfaló stílus, ami a valóéletben is jellemezheti ugyebár… No mindegy, másfél órás könnyű trash jó bulával és sok-sok vérrel. Grátiszként lelövöm a legjobb jelenetet. Aki esetleg megakarja nézni azt most ne figyeljen:

 

spoiler alert!

Címkék: mozibuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr151766645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása