Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vidám Vasárnap Rózsával.

 2010.02.15. 22:25

 

Hazafelé menet kocsmába betérő virágot szorongató alkoholistát láttam. Vasárnap. A szerelem napja. Egy kapitalista vén szatyor napja. Szombat félórás virágkeresés Pécs legnyugdíjasabb környékén, eredménytelenül. Vasárnap. Koránkelés, irány a bót. Egy igényes virágbolt, kedves idős nénivel. Csak egy rózsát szeretnék. Rózsa, az örök szerelem jelképe – mondta kedvesen őszes bajsza alatt. 30 szál rózsa volt egy vázában, melyiket válasszam, mi alapján? Tényleg szépek voltak. Közben a mami kutyája nyalogatta le retkes cipőmről a sós latyakot. Egészségére. Választottam. Nem kell csomagolni, selyempapír elég, igen. A fizetés résznél nyeltem egyet. Jó mondom, egyszer van karácsony. Még ellátott pár jó tanáccsal, hogy jó sok víz meg ne ollóval metsszük, stb. Elköszöntem, irány haza. Az ágyban vártak. Sikeresen abszolváltam a Valentin nap ezen részét. Öröm, ölelés, csók, váza, víz. Aztán eltelt két óra és a rózsa feje lehajlott. Levelei elkezdtek száradni. Haldoklott.
 
http://fc03.deviantart.net/fs25/i/2008/174/b/6/The_dying_rose____by_DealingHeart.jpg
 
De mégis hogyan? Hogy a picsába mehet tönkre egy pár órája vásárolt nem Tescós rózsa, ami közel 1 rugó volt? Pláne úgy, hogy a néni még azt is mondta, hogy kurva sokáig eláll. Mérges vagyok, kicsit. Mintha összekukáztam volna valahonnan egy szál gazt. 1000 Ft kétórányi tündöklésért. Fasz se gondolta volna, hogy 500 Ft-os órabérben dolgozik az öregasszony rózsája… A legbalfaszabb virágvásárló díját ezennel megnyertem. Big Applause a faszfejnek! Persze tudom, hogy nem ez a lényeg, de akkor is...

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr701761839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stopli 2010.02.16. 12:03:01

sztem fagyos hidegvízbe tetted a rózsát, ami totálbrutál blokkolja a víz felszívódását, a szobameleg pedig vizet von el a szirmokból, ami lekókad, mint lüktető fasz a jéghideg pinában:

bing.freeblog.hu/files/images/ice_cube_pussy.jpg

próbáld ki a pároddal és képzeld magad virág helyébe ;))
süti beállítások módosítása