Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kaszásfaszány

 2010.01.05. 11:04

 

Hiányozni fog a karácsony. A fenyőfa illatos fényei, az ünnepi meleg. Hiányozni fog a sport, a magyar válogatott kínos zakói, a hazánk hokijának tündöklései. Nem lesz velem többé a virtuális tér ölelő, mű szeretete. Se bánat, se gyötrelem. Nem fogom hallani többé a zene megnyugtató dallamát. Hiányozni fog a gondolat.
 
 http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/002/8/0/805cdd8a52ca883843c07b051239cae5.jpg
 
Egyszer mindenki meghal, de tudni a pontos dátumát borzalom. Először a világra haragszik az ember, az orvosra, istenre. Miért pont ő. Hibáztatja magát, talán ha máshogy élt volna, talán ha másképp csinálta volna. A sors, a szerencse üres értelmetlen szavak. Végül megbékél. Elfogadja, majd lassan elhagyja élet iránti szeretete, érdeklődése a világ felé megszűnik. Felhagy a kereséssel, üresfejű zombiként tekint a semmibe. Agyát elhagyja az értelem. A semmibe vész. Merengő komorság lép helyébe. Bár csak lenne valami odaát. Mindegy, hogy menny az vagy pokol, csak legyen folytatás, gondolat. A halál mintegy szerető anya takarja be az embert és lehel végzetes csókot orcájára. Elragadó végzet mely elől nincs menekvés. Halálos ágyamon az utolsó elszenderedés, amiből már többé nem ébredek. Remélem utoljára valami szépet fogok álmodni…

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr591647907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stopli 2010.01.07. 14:54:40

nna várjál csak.. én már küldtem neked nyáron egy csajt a balcsira, küldtem volna többet is, ha nem hosszúszárú csizmába és gázálrcba csomagolva akarnád megdugni mindegyiket.. a kisméretű pöcsöddel nem lenne igazán gond:

doenroy.freeblog.hu/archives/2007/11/25/Nem_igy_terveztem-post/

a szűk- és rövidpuncijúak baranya megyei szövetsége támogatna téged, tolerálnák a csizma- és bakancsfetisizmusod is, de a gázálarcon kiakadtak.. próbáltam megértetni az elnökségi tagcsajokkal, h a nehézkes levegővétel orgazmusfokozó, de ezt be kellene bizonyítsad a rövid- és szűkpncijú mikroszekszenergetikai libidóbizottságuk nyilvánossága előtt, a 47 éves elnökasszonyon személyesen..

ps: azt kérdi az elnökasszony, h a kulcs a kispöcsűséget szimbolizálja a fotón, a kereszt pedig a tág- és hosszúpinájúságot?

stopli 2010.01.11. 22:34:04

pardon..

baranya megyei = baranya-megyei? v baranyamagyei;)

figyelj stern! azt a fasztáncoltatós prodeksnt megcsináltam a bnőm és a felségem előtt is, viszont azóta súlyos gerincbántalmaim vannak, úh, egyelőre nem tom videó előtt is bemutatni.. kis türelmet kérek..

qggirlshardcore.info/wp-content/uploads/pussy_cream_black_3927.jpg

egyúttal elnézést kérek, h lelpotam 1 poénod:

1x1.freeblog.hu/archives/2009/11/24/Ha_meg_egyszer_beleszarsz_a_viragfoldbe_nagyon_megverlek/

sztem az én átdolgozásom jobb.. elvégre ez a posztmodern, bazze, a lopás..

buddy, nagyon fini ételekkel kísérletezünk fecóval és gordival:

exhttp.freehostia.com/?p=918

nincs vmi gaszroötleted?

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2010.01.12. 19:21:21

Napok kellenek, hogy kopott agyam felfogja mondataid, napok kellenek, hogy értelmes választ fogalmazzak. Kurvára fáj, és nehézkes, másnapos vagyok, a testemből folyamatosan áramló bélflóra esszenciák teljese mértékben megbénítják gondolkodásom. winamp énekel, tököm viszket és csak pislogok üres fejjel a blogra. Mi a faszomér nincsen valami már. Fojtogató szavak, mondatok, az üres fejűség áldás a mai rohanó epileptikus világban. Visszafogommagam érted?

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2010.01.12. 19:21:58

Ha még nem mondtam volna, laktató kommentjeiddel emeled a blogom nem létező fényét:D
süti beállítások módosítása