Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Rokonok

 2009.11.09. 13:25

 

Nemrég itt nálam járt egy barátom és egy érdekes IGAZ történetet mesélt. A történet főhőse a 17 éves ex-szűz öccse (nevezzük Imrének) és egy rokonuk, (nevezzük Jutkának).
 
Szóval távolsági rokonlátogatásra indult a család, haverom nélkül. Valami esküvői buli lehetett vagy mi. Jutka az első pillanatban kiszúrta a pályakezdő Imit. Este faszán bebasztak, Imi azt sem tudta hol van, jól megtáncoltatta a puncikat a báli muzsikára. Fiatalság, csak úgy duzzadt az erőtől Imi. Ezt látván Jutka habozás nélkül megragadta Imit és haza vitte. Jutka élettársa reggel 6-ra ment munkában, így míg le nem lépett a házzal szembeni bokorban ücsörögve vártak. Miután tiszta lett a terep Jutka átvitte a gyerekét az anyjához majd visszasietett a kis pelyhedző szakállú Imihez. Imi cseppet sem volt lámpalázas.
 
Mehet kutyában? – kérdezte határozottan Imi.
 
A kis fickó mohóan tört előre a korántsem szűz Jutkában. Pózcsere. Jutka jó hagyományőrző módjára nyeregbe pattant és meglovagolta az ifjú csődört.
 
Markold meg a csöcsöm te gyerek! - förmedt rá Jutka.
 
Imi megmarkolta az óriási tejcsárdákat és csak tűrte, tűrte ahogy széjjel kúrja egy 35 éves muttercsótány, ki mellesleg nem túl távoli rokona (Jutka Imi nagyanyjának a lánya volt). De hát istenem, Jutkát ez cseppet sem zavarta, Imi meg részeg volt. Végülis mindenki jól járt, Imi elvesztette szüzességét, Jutka kicsit kiengedhetett a fojtogató háziasszony szerepéből. Nos, azt hiszem erre mondják azt, hogy családban marad…
 
 
A spanom azt is mondta, hogy ha ő megy az öccse még mindig szűz. Szép család. Egyébként az anekdotázás közben jól betéptünk, egy kicsit nevettünk is. Hogy mik vannak...

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr291512614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása