Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Arany csapat reload

 2009.10.10. 14:25

 

Leszoptak a digó kis faszfejek. Elődöntőt játszunk az U20-as vb-n basszer!!! Ezt a Hondurasi kínos zakó után nem sokan gondolták volna, én sem. Hogy miként sikerült nekünk ez a bravúr azt nem tudom, vagyis tudom mert láttam, de mégis kicsit ánbelívaból a történet…
 
 
Első félidőben kurva jól játszottak a fiúk, magyar válogatottat nem láttam még így játszani komolyan. Aztán a második félidőben beálltunk eredményt tartani, teljesen visszahúzódtunk. Labdabirtoklás itt már korántsem volt kiegyenlített, 60-40% arány oda. Gyakorlatilag végig az olaszok támadtak, mi meg kontráztunk, ahogyan azt ilyenkor kell is. Végül a nagy nyomás meghozta eredményét, egy védelmi hiba és kiegyenlítettek a digók. Hogy örültek maguknak a kis faszkalapok, ekkor még nem tudták, hogy félórán belül sírva fogják elhagyni a pályát.
 
Vissza a csízmába válfánkúrók!
 
Csak szopatunk!
 
 
Hosszabbítás, szét basz az ideg. Muszáj volt meginnom két sört a fájós epém ellenére, hogy helyre álljon a vérnyomásom. Aztán egyszer csak Németh „nagyképű” Krisztián villant egyet. GÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Extázis, ejakuláció. Középkezdés, majd egy olasz szóló után egyenlítés…. 2-2. Mi van? Ez valami visszajátszás egy másik meccsről? Ám szerencsére helyre állt a világ rendje és a végére a már csak nyolc emberel játszó fehérruhás buzik egy újabb Németh gól jóvoltából kapituláltak. 3-2-re leszoptak a digók. Öröm, ünneplés.
 
 
Köszönjük a bíróknak, hogy ezúttal a magyarok színészi képességeit díjazták az ellenfél retorziójával és nem fordítva. A szerencse is velünk volt és hozzá pedig jól játszottunk. Csapategység kiváló, csatáraink veszélyesek voltak, középpálya szűrt ameddig volt ereje, védelem kitartott.
 
Következik Ghána, erős fizikumú csoki golyókkal, akik szét fogják szántani a pályát. Sajnos nem lesz Koman a csapatban eltiltása miatt, a vb és a magyar csapat legjobbját nehéz lesz pótolni. Ám ha szerencsénk lesz és meg tudjuk ismételni az olaszok elleni produkciót akár döntősök is lehetünk. Döntősök, baszki… hátborzongató ezt kimondani. Hajrá "gyerekek", hajrá Magyarok!

 

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr471440524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása