Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hét kérdése

 2009.10.04. 15:46

 

Tessék szavazni, az első 5000 szavazó egy templom kupont kap ajándékba, amivel fél áron vehet misebort a paptól.

Címkék: kérdőeve

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr161427007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stopli 2009.10.05. 01:45:08

jézus isten zabigyereke volt, nem kötött házasságot szűz máriával, tehát ennyiben nem számít kereszténynek.. viszont keresztrefeszítése után isten örökbefogadta, és innentől vér szerint is kereszténynek számítana a keresztény apaági utódlás szerint, viszont a zsidó vallásban anyaágon tartják nyilván a származást, tehát a zsidóknak jézus zsidó, a keresztényeknek pedig keresztény, csakhogy itt jön a bökkenő, ugyais isten anyja ateista volt, ezt olvastam a science magazinban, az apja pedig színesbőrű bevándoró, aki a pokolból emigrált.. amíg isten családfáját mind a zsidók, mind a keresztények dugdossák, addig képtelenség kitölteni a kérdőívet..

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2009.10.05. 15:40:05

Ez ám a kutató munka more:D
Milyen vicces... a mi istenünk, nem, a miénk! Lelőlek köcsög zsidó, mocskos kiskeresztény aranyat dugok a picsádba, unzóvájter...

Ebből látszik mekkora fos szar kamu az egész és hogy mennyire kicsinyes az ember, még az általa alkotott vallás terén is...Meghalunk és kész. Lehet, hogy Jézus egy majom?
süti beállítások módosítása