Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Közép-amerikai oktatás

 2009.09.28. 13:17

 

Tegnap elkezdődött az Egyiptomi U20-as vb a magyar válogatott részvételével. De milyen részvételével? Néztétek? Két adó is adta, m2, Eurosport. Spóroljunk a negatív jelzőkkel: égés.. Hondurastól kikapni három-nullra, bazdmeg. HONDURASTÓL. Ezek még kókuszdióval tengóznak az őserdőbe.
 
 
Aki látta a meccset azt láthatta, hogy a magyar csapat mit nem játszott. Focit. A passzok 90%-a az ellenfélnek ment, nyomokban sprintet és többnyire gyors lötyögést tartalmazó antifutballunkal pedig olyannyira magunkra húztuk ezt a jórészt törpe indiánokból álló alsó tagozatos gyermek törzset, hogy rögtön be is kaptunk egy nem is akármilyen gólt.
 
A hondurasi hobbitok, átlagmagasság: 160 cm.
 
Második félidőben valamelyest javult a játékunk, de még mindig többet passzoltunk ellenfélhez mint csapattárshoz, és ez meg is bosszulta magát. Egy ártatlan szabadrúgásból egy gyönyörű szép mozdulatsor végén megszerezték második gójukat az apróságok. Sokk. Talán még a fiúk sem hitték el, hogy az óvodások leiskolázzák a magyar „sztárgárdát”. Mondanom sem kell, hogy a hondurasiak amint hozzájuk értek látványosan összeestek és hordággyal vitették le magukat. Volt egy tízperces periódus, amikor az orvosi team ki-be futkározott a pályán, fél perc játék sem volt. Ilyesfajta időhúzást még nem láttam, röhejes volt, nem csoda, hogy a srácok idegesebbek lettek és bekapták a második gólt. Én tuti lejöttem volna a pályáról, hevesen kurvaanyázva. A bíró geci volt mindenáron védte a kis indián hobbitokat, nekik fújt, és az időhúzás ellen sem tett semmit. A görcsösségnek aztán meg lett az átka, bekaptuk a harmadikat és a hajó végleg elúszott.
 
Korcsmár többnyire nyomozta a labdát, azonban társai sem panaszkodhattak...
 
Több oka is lehetett ennek a gyenge lélektelen játéknak, nem akarok nagyon belemélyedni, de az biztos, hogy Korcsmár Zsoltnak többet nem kéne játszania a csapatban, és a Simon testvérek kezdőbeni szereplését is megkérdőjelezném.
 
Azt se felejtsük el, hogy ezek a srácok több éve együtt játszanak, ott voltak az U17-es Eb-n, az U19-es Eb-n, és most pedig itt Egyiptomban. A csapatnak nem sikerült felpörögni, nem tudták játszani azt a játékot amivel fél Európát megverték, ami tavaly Eb bronzérmet ért. Jóval több van bennük, mint amit mutattak tegnap. Nehéz kiemelni a jó dolgokat a látottakból, mindenki mélyen tudása alatt teljesített, egységes csapatot pedig nem lehetett látni a pályán. Nem vettük komolyan ezt a rézbőrű csipetcsapatot. Óriási zavar van a fejekben, amit villámgyorsan rendbe kell tennie a szakvezetésnek.
 
Némi túlzással most rajtunk röhög a világ. De nem szabad őket bántani, a hobbitok megérdemelten nyertek, valószínűleg életük legjobb meccse volt a tegnapi. Nincsen semmi baj, továbbra is szeretjük és bízunk a fiataljainkban, szerdán Dél-Afrika ellen ott a javítási lehetőség, esélyünk továbbra is megvan a csoportelsőségre. Ám ilyen játékkal még ha tovább is jutnánk, sokra nem mennénk. Reméljük a vezetésnek sikerül rendet tenni a fejekben, és újjá építeni ezt a jelenleg csapatnak aligha tűnő gárdát. Össze kell szednie magát a társaságnak és megmutatnia, hogy nem véletlenül van itt, ki kell mászni a gödörből és le kell győznie az akadályokat, továbbjutni és tisztességesen helytállni, amíg csak lehet. Mi veletek vagyunk, szurkolunk nektek, de még egyszer ne merjetek ilyen szarul játszani baszki!!! Hajrá srácok, hajrá Magyarok!

 

 

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr601412668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása