Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Balatonrule

 2009.06.30. 23:00

 

Balaton:

 
Hazánk édes vízi tengerének leírhatatlan miliője évtizedek óta vonzza a pállott heréjüket, pinájukat áztatni vágyó nyaraló majomsereget. Siófok, Siófok köszöntjük nedves utasainkat soul a hangosbemondó kedves hangja miután leszálltunk a gőzös szaunáról…
 
A tó melybe előszeretettel szarnak és pisálnak a külföldiek, azonban az évtizedekig fojtó szocializmus kezei közül szabaduló s lassan ébredező egyre tehetősebbé váló magyar ürítők is megszaporodtak az utóbbi években így már nem csak import kulákok ékesítik tengerünket. Büdös, retkes partján Isten széles állatkertjének szinte minden tagja képviselteti magát a metszett farkú háromévestől a mercis-nyugdíjas volt Hitlerjugend tagig. A part jórészét undorító nád borítja mely milliónyi hattyúnak, kacsának és vízibiciklin kúró majmomnak ad békás otthont, a maradék felületetet pedig bokatörő köves sziklák és tengerpartra hajazó ál-bícs fedi a műmájer, műmellű kreolköcsögöknek.
 
 Esténként a víz alkohol szintje jelentősen megnövekszik, ahogyan az egy négyzetméter vízre eső sikolyok száma is. Évről évre egyre többen pusztulnak a parttól még két kilométerre is csak félméteres vízbe. Szúnyogokban, pókokban és egyéb undorító élősködő állatokban gazdag élőflóra színesíti a part széles spektrumú tarka rókákkal fémjelezte ökológiáját. Az iszapos, hínáros, kagylós undorító aljzat átláthatatlan, nyomokban kakikockát tartalmazó hugyos vízzel párosul, amiből akár inni is lehetne, amennyiben másnap a masszív fosás a célünk. Hazánk legnagyobb viharainak színhelye, az egy főre eső nácik legnagyobb nyári gázkabinja. Mert nekünk a Balaton a Riviéra, a cváncigoló árjáknak pedig az ócsó kelet európai pottyantós vécé főtt kukoricával és 2000 Ft-os szalmonellás lángossal. Csobbanjunk hát a gittes pocsolyába együtt a pattanásos-fogszabályozós szőke tinifritzekkel az újabb fajtisztújító apokalipszisig.

 

Címkék: balaton

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr571218921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása