Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tanyavilág

 2009.06.06. 12:54

 

Lassan 5 napja már, hogy elhagytam Pécs otthonom és köcsögpusztára költöztem (régi otthonom). Meggyógyultam, minden fasza, egyre többet verem, és egyre többet jár az agyam éjszakánként. Szakítottam a UPC-vel, a modemet és a setboxot basztam leadni. Szeptemberre talán már eljárás is lesz ellenem, jeszjesz… Leszarom.
 
Fura, hogy a forgalmi zajok helyett kibaszott verebek és más madárszerzetek hangoskodnak. Mentő helyet kutya óbégat. Mentőt jobban tűröm, az utca ebeit már többszörösen meggyilkoltam fejben. Kurvaanyukat, néhány dogi éjszakai is csahol mintha muszáj lenne, a dalos pacsirták meg már reggel ötkor rákapcsolnak… Nagyon elmérgesedett a helyzet, az állatok és köztem.
 
 Tervezett kinézet szeptemberre, természetesen kék neonmakkal.
 
De. A UPC 150 csatornás rendszere után egy jóval szerényebb csatorna csomag fogadott itt a pusztában. Van Animal Planet ami kell, mert éjszakánként a szurikáták udvarházát és a majomvilágot szoktam nézni. Nincs sport2 se ESPN America ami rossz, mert NHL rájátszás döntő. Raklapnyi német adó van, SuperRTL, RTLII, Vox és még jó néhány náci csoda, gondolom azért mert csírafalva sváb falu. És ez még semmi. UPC-ért hat ezret fizettem és egy kurva pornót nem tartalmazott az ár. Itt viszont háromezerből megvan a 30 csatorna és bár a fele használhatatlan mégis akad NEM EGY, hanem KETTŐ PORESZ CSATORNA is!!!
 
Kánaán a sok pelyhedzős bajszú falusi legénynek. Este 11 után beindul a községi recska izomgörcsig.
 
Van egy olyan csatorna, hogy MUSICmax. Bazdmeg, azt hittem, hogy az ilyen betelefonálós pénzkicsikarós gagyi foskapszulák már nem léteznek. Pedig de, úgy látszik a falusi alja kábelszolgáltatók kedvencei az ilyesfajta Te döntöd el, hogy mit akarsz nézni, hallgatni!típusú vizuális hulladékok. Ez még semmi. Ugyanis 11 után átvált MUSICmax adult-ba. Hmm, először azt gondolná az ember, hogy talán több meztelenséges, erotikus klip lesz, de nem. Poreszt nyomnak, de annak is az alját. Olyan műveket reklámoztak, mint a Barátnők című leszbikus kalandfilm, vagy az egyik kedvencemet, a Niki a Nimfa című melodrámát.  Sokszor feltűnik sztriptíz showiról ismert Pirner Alma is, erotikus magán performanszával, amiben kb. félórán keresztül vetkőzik le pinára majd megdolgozza kicsit magát, végül látványosan nyög egyet és vágás.
 
Készül az ejakulálási katalizátor
 
A másik "ihletadó" a már jól ismert Private Spice ami talán több magyar háztartásban is megtalálható nem csak nálunk juhszarfalván.  Természetesen itt is 11 után indul csak be a hentelés, ami valamelyest minőségibb adult tartalmat ad, mint a felnőtt zenecsatorna… Szóval nem unatkozom itt a világvégén sem. Kalapurat rendszeresen kordában tudom tartani sötétedés után, harapom a szarszagú levegőt, méhekre taposok, néha egy-egy lovaskocsi is elmegy a házunk előtt, szóval akad tapasztalni való, érdekesség. Összességében nyugodt, békés hely, pornóval és folyamatosan ugató kutyákkal, de már csak egy nap és Balaton…

 

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr911167232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása