Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hollywood üdvöskéi 5.

 2009.05.24. 15:31

 

Vasárnap és ismét ismert tojóval kedveskedek, a mai szerencsés Megan Fox. A legdögösebb ribanc akit valaha láttam. A kurva hatást tetoválásai még jobban felerősítik, főleg az alkarján lévő Marilyn Monroe arckép, aki, mint köztudott talán a valaha létezet legnagyobb ribancként funkcionált. Említsük meg mesterkélt másodlagos nemi jegyeit. Azokat a csálé csöcsöket. Kezdetben vala szügyén két csoffadt emlője között egy hatalmas szakadék. Azonban miután az optikák előtt sikeresen összekurvult néhány ezer dolcsit, elment plasztikára és közelebb hozatta egymáshoz az összeveszett ikreket. Jelenleg annyit sikerült elérnie, hogy két nagyobbacska tőgy ékeskedik csontos mellkasán, kettejük között pedig még mindig csinos hasadék tátong. Pont akkora hasadék, hogy a mellbebaszást kizárja, bármennyire is flexibilisek emlői valószínűleg lehetetlen áthidalni ekkora távolságot, így nehezen adható neki a sokak által kedvelt „nyakleves”.(Ha egy nőstényt mellbe szúrok ezt mondom nekik: mindjárt jön a nyakleves, ne ijedj meg!)
 
Itt még a beavatkozás előtt, távolságtartóan...
 
Műtét után, de még mindig Grand Kanyonnal, olyan mintha hiányozna középről még egy mell, lehet hogy tricsöcsűként született?
 
De. Ki a faszt érdekelnek a távolságtartó cicik, amikor ott van az a brutális valag és az a szexuáliszaklatás fej. Kamerák előtt ajkai ribanc üzemmódba (azaz cocksucker üzemmódba) duzzadnak, a kilónyi vakolat pedig vonzó pofát varázsol arcára, szemeivel csábít, pillantásával merevedést vált ki. Ilyen külsővel a mai világban simán eladható egy film, még ha egy gagyi foskapszula is, ugyanis Megan miatt mindenki megtekinti, hogy rárántson egyet.
 
Saját melltartója
 
Természetesen nekem valahogy jobban tetszik, csízmában ilyen hátsóval meg aztán...
 
Tehetségéről nem kívánok nyilatkozni, mint Jessica Albánál nála is harmadlagos csupán, kvalitása külső adottságaiban keresendő. A fő, hogy mindig szexis legyen faszállítós szerepekben pompázzon és emelje a produkciók színvonalát. Transformersben már túlságosan is sokat akartak adni az alkotók, nem elég, hogy faszányos robot ufós darálással elégítették ki a szemet, még Megan szexi testét is felkínálták „elemzésre”. Ám hogy ne legyen túltengés a jóból és folyamatos vizuális orgazmus, betették azt a gyíknyál nyomorékot Sheila Leblöfföt kompenzálásképp. Folyhatott is a nyála forgatásokon a kis szánalomnak, ilyen pinához csak film szerepek révén juthat és jut is sajnos rendszeresen…
 

Ez a motorháztetős jelenet istenem... Ezzel feljutott a csúcsra, innen majd csak a ráncok fogják elmozdítani..

Egy diszkrét nose job után...

 

lightos Nipslip

Ezen képek alapján úgy tűnik már nem szűz...

 

Visszatérve Róka kisasszonyra. Állítólag biszex. Főnyeremény. Elképzelem, ahogy Megan Fox és egy másik nőstény verseng gallyuram kegyeiért egy hatalmas vízágyon. Mennyei lenne, félpercenkénti spriccelés. Megyek is, mert majomcsapda (ma kiverem). Sternindexen természetes 1-es. Mert a legbasznivalóbb ribanc a világon, aki ráadásul a puncit sem veti meg. Kell ennél több? Igen, Jessica Albával és vele egy gruppen a Balatonparton.

 

 

Címkék: bulvária

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr331140745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása