Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hollywood üdvöskéi 3.

 2009.05.10. 13:58

 

Kellemes vasárnap délutánt. Egy aranyos puncicával kedveskedek a válság közepette nedves olvasóimnak. Egy őrző szuper sunát adok elemzésre, Malin Akerman-t… A 171 centis svéd szőkeség 2006-ban az FHM-ben a 80. „a legszexisebb nő a világon” 100-as listáján. 2008-ban Maxim magazinban már az előkelő 59. a száztagú forró bulák listáján. Tehát fejlődik a világ ízlése.
 
Imádom a csízmás lányokat...

 

 

 

Aki látta a Watchment tudja, hogy egy kéz nem elég neki, szereti a neon makkost és nem veti meg a bagolybaszást sem. Hosszas keresgélés után végül ráakadtam a filmtörténelem egyik legnagyobb szex jelenetére. Íme a svéd szupermodell és a szuperbagoly párosodása a szemben:

 


Malin Akerman Sex Scene in Watchmen - Funny home videos are a click away 

 

Mellei nem túl nagyok, de tenyérbe mászóak, szerintem nincs velük gond, pláne, hogy nem fukarkodik velük és előszeretettel mutogatja az optikának, ez mindenképp dicséretes és követendő példa.
 

Itt éppen Stiller bácsi szúrja az Agy Ő Nagy Ő című foskapszulában

 

Csöcskidobás a Kalandférgekben

 

És persze nem maradhat el a szokásos Celebes Upskirt sem. Most van rajta bugyigó vagy nincs? Ha nincs, miért kell a hírességeknek pináig felvágott szövetdarabban a tömeg közé hajtani. Miért? Ennyire meleg van a kocsiban és attól fél, hogy bepállik a svéd lyuka menet közben, megolvad a muffgleccser? De aztán könnyen elképzelhető, hogy szándékos puncimutogatásról van szó… emberek lássátok a skandináv alvázam!!! Hát lássuk csáje:
 

Meglepetézés!!!

 

Azonban sajnos a kor őt is legyőzi, ahogy minden szépséget a földön. Most talán még hamvasnak tűnik, de már 30 éves múlt, lassan elkezd redőzni a bőre. Svéd létére hamarosan Oslóban találja magát, de addig is Buddy szívesen rá kenegetné hidratáló balzsamát. Nos, bájos, elbűvölő észak-európai szépségünk kap tőlem egy hármast Sternindexre, mert nagyon harapnám a tojóját.  

 

Címkék: bulvária

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr301112983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása