Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Tegyük fel, hogy ma elmegyek PEN-re így ilyen állapotban, csont betegen, torokgyíkkal. Dacolok a jóistennel. Nem közvetítem az Univpécset élőben PEN-ről. Esetleg tovább rontom az állapotomat. Úgy néz ki senkinek sem lenne jó ha én a jó „BŐR-be” bújnék.
 
Mennyi arra az esély, hogy árulnak meleg, forró sört is PEN-en? Kb. semmi. A betegekre nem gondolnak, faszér nem marad otthon a taknyos… Esetleg hozhatnék termoszban meleg sört. De a bejáratnál nem vihetném be ugyebár. Vigyek magammal rezsót? Mondjam azt, hogy szovjet típusú piszmékerem van és nélkülözhetetlen a ritmusomhoz? A módfelett tehetséges beléptetők talán még be is veszik az ármányt. És utána?
 
Pont olyan, mint egy PEACEméker, PEN-re való a többi Hippi mellé!
 
 
 
Elhúzódom egy kieső szegletbe, és mint a Gerilla Grillesek ráteszem tilosban a hűvös Szalont a lángra? Elég buzisan nézne ki. Ki a fasz forralna a PEN-en folyékony kenyeret a fűben gubbasztva egy mobilgáztűzhelyen? Csak is egy nagyon beteg antibiotikumoktól tompa szomjazó, aki jól akarja érezni magát azon az eseményen, amiről már több mint 80 sms-ben olvasott, közvetített.
 
Copycon vs. Predator
fotó by CSZ
 
Tudom, már eleve az nem szokványos, hogy meleg sört igyon valaki. De. De ha fáj a torkom??? Ó, bazdmeg légy férfi. Miért a férfinek kedvezményes a Neocitrán és a Mebucain? Hülyegyerek! Vagy a torokgyík tekintettel van az ágyéki gyíkra?
 
Zagar, orgazmus közben
 
De mivel inni kell így nincs más megoldás, mint a forró alkoholfogyasztás. Talán a szobahőmérsékletű Jéger nem árthat már a gyulladásnak, de akkor is… nem kockáztatok, legyen minden meleg, mint a Kék Osztrigában. Csak a seggemre ne menjetek rá köcsög PENELŐK, ti globális felmelegedést kiváltó ánusztorpedók!

 

 

Címkék: pen2009

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr151083792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása