Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

to CSZ

 

Egy orbitális nagy ribanc. Pontosabban pornó csillag(Stern mint én,  és inkább dugom mint hugom), de mint olyan nyílvánvalóan több faszt fogott már, mint kilincset és nem csak hogy fogott, de még a gyönyöre oltárának is több hívője akadt, mint a keresztény egyháznak. Többet keres a prostiknál és még Oscar díjra is jutalmazhatják produkcióját. Utcasarok, kényelmetlen hátsó ülés helyett pedig meleg stúdió.
 
Tényleg jó kép, de nehéz elvonatkoztatni a ténytől, hogy pár órája még apatej fedte vastagon hamvas bőrét...
 
Mesterségem címere videjóskurva. Igen ő Sasha Gray, ki testéből él. Bizony vegyesen jöttek-mentek a kolbászosok benne, voltak zsidók, rézbőrűek, fehérek, szürkék, sárgák poénból, és persze az elnyűhetetlen cockzillás fekete sereg. A legutóbbi tröszt jól szét is baszta az oltárt, nem sok kihívást és élvezetet hátrahagyván az átlagosoknak.
 
The Girlfriend Experience című filmet egyelőre nem sikerült megfejtenem micsoda, Steven Soderbergh agyfasza azé az emberé, aki már elég sok jót tett le a mozibuzik asztalára. És akkor előrukkol ezzel a „kurva szarsággal”, főszereplőjenek egy ordas fallosz virtuózt választva, aki szopáson és mámoros műsikításon kívül többre nem nagyon képes. Te meg kiposztolod barátom. Kiposztolsz egy spermától duzzadó ajkú vonaglót, akinek répa volt az óvodában a jele.
 

 

És itt jön a de. Baromira  jól tolja a csaj, ha pornószínész lennék állondóan vele akarnék  „játszani”, ám mint csupán műkedvelő perverz megkell elégednem avi formátumú gyönyörével. Bejön, pedig az ilyesféle tágulmányokra nem szoktam gerjedni, azonban valami megfogott a szépségében, lelakott lényében. Szúrnám és minden bizonnyal keresztbe is állíthatnám a kéjpúpomat és ez életemben először cseppet sem zavarna. Kit érdekel, ha oldalaznom kell, hogy falat érjek, ő a Sasha Gray a poreszprincessz aki már közel 150 felnőtt ismeretterjesztő filmben rosszalkodott.
 
Olyan tudásra tett szert rövid pálya futása során, amire a legtöbb nő soha életében nem fog, úgy bánik a cerkával, mint Picasso az ecsetjével, testére engedi a festéket, sőt szájába, fülébe, szemére, akárhová.
 
A kimerítő munka, egy drámai alakítás után. Hát nem gyönyörű?
 
Nem finnyás nem húzza a száját, nincs fintor, se halszem. Orbitális tudás van és hozzáértő kényeztető mozdulatsorok órákon keresztül. Persze kicsit rossz lehet az ember szája íze (övé vajon milyen lehet?), hisz mégiscsak nekünk férfiaknak az a siker, ha csúcsra juttatjuk a gyengébbiket, nos, ez Sasha esetében másodlagos, elsődleges, hogy lankadásig basz széjjel.
 
Persze óriási kihívás lenne kielégíteni egy faszok faszát is megjárt szex istennőt, ha sikerülne az maga lenne a csoda, isten lennék a férfiak társadalmában. Jézusom 88-ban született, még csak 21 éves és már több puncit nyalt, mint én valaha is fogok. 18 évesen már 80 pornófilmben szerepelt, ezen felül gangbang produkciókban is domborított már 15 kandúr sperma gyűjtőjeként. Miért? Miért? Miért? Elképesztő tudás…
 
Igen, az alaposan szét prántyásított vidraerszény...
 
A bőre által abszorbeált liternyi ondótól lemerem fogadni, hogy már 2 méterről megcsap a fanyar body lotion buké. No de senki sem lehet tökéletes. Egyszerre irigykedem rá, sajnálom, hányingerem van tőle és meg akarom erőszakolni. Fura érzés, te meg kiposztoltad az arcát...
 
Aki netán elemezni szeretné a kislány tehetségét annak itt egy Sasha produkció. (Csak 18 éven felülieknek, mert párosodnak benne)
 
Kellemes meditálást!

 

 

Címkék: mozibuzi

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr301072705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása