Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az igazi UNBORN

 2009.03.31. 11:38

 

Nemrég Wikizés közben egy kis érdekességre bukkantam. Linda Gray kétszer született meg. Egyszer amikor én is napvilágot láttam; persze jó pár évtizeddel korábban; egyszer pedig szeptember 12. Nos, erre mondják azt, hogy nehéz szülés.
 
 
Elképzelem a procedúrát, hosszas vajúdás végén csak Linda feje pattant ki az anya muffból, teste meg sehol. Talán meggondolta magát? Hopp csak meg akartam fordulni, mi ez a vakító fényáradat? Netán nem fért ki anyja szűk lyukán, hiába tágították az évek alatt a gigabrokis negrók? Még a születést segítő csodaszerek sem hatottak, bár kétlem, hogy 1940-ben olyan sok tágító kapszula létezett. Akkoriban a mechanikát hívták segítségül, emelő, véső, kalapács, feszítő stb.
 
Linda beakadt, fejét kidugta az erszényből s nagy ló szemeivel szemlélte a fejtetőre állt világot. Nem értette miért van folyton szarszag, miért lepi el időről időre melegség a tarkóját. Közel két hónapig kellett egy hatalmas klitorisszal szemezgetni.
 
 
Bizony anyja úgy közlekedett, hogy lába közt ott volt az apró Linda kis fejecskéje, és akárhányszor leült, Lindát mintha fejre ejtették volna. Mondhatni Linda csak egy púp volt a pináján. Sajnos az orvosok tehetetlenek voltak, Linda, a fej pedig makacs, teste beékelődött és anyja hüvelye lett a melegágya. Takarója izomból fedte.
 
Ej, ha egyszer rázendített a kis Lindus… a síró punci igazi kuriózumnak számított akkoriban. A félig anyuka nem győzte csitítani a lába közti lázadót. A másik nagy hátránya a meg nem szülésnek a szoptatás volt. Sajnos az anyja melle még nem lógott le ágyékig így a csöppség híján volt azt mádertejnek. Szerencsére apja elvállata a táplálás nemes feladatát...
 
Aztán egy szép napon, november negyedikén Linda megunta az apatejet, fejecskéje is tele volt már horzsolással, kakidarabokkal, megunta a csintalan csiklót is, mely oly vidáman mosolygott rá mindig. Úgy döntött kitakarja testét a nagyvilágnak, elkezdett mocorogni a szűk ölelésben. Anyja rögtön érezte az akarást, rövidesen korházba mentek és néhány órán belül Linda előbújt a véres takaró alól. Már nem ordított, boldog volt és mosolygott mihelyst megszabadították fejét és száját a gittől, valamint kitisztították szemeit az alvadt hugytól. Linda végül felnőtt, sikeres lett, s a mai napig a „nehéz szülés” emblematikus alakja.
 

 

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr991037146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása