Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Balkan puskaporos hórdói

 2009.03.29. 15:23

 

Szombat esti gáz. Albániában vb selejtezett a Magyar labdarúgó-válogatott. Jöttünk, kicsit fociztunk, győztünk. De hogy 2008-ban az ember olyat lásson, hogy egy ország nemzeti himnuszát túlfütyüljék a hazai drukkerek, még nem basztam. Majd a meccs után elállják a Magyar szurkolókat hazaszállító buszokat és megdobálják őket a szláv motherfuckerek… Mi ez már? Albánia, te barbár balkán baszadék! Olyan messze vagytok Európától, mint mindenki Ference az igazságmondástól.
 

Kár, hogy a Magyar himnusz lemaradt a videó elejéről...

 
Néhány éve még mi kulturáltatlan magyarok is fújoltunk más ország himnusza alatt, de az unióval valahogy sikerült levetkőzni a még legparasztabb elemeknek is e gyalázatos jelmezt. Persze nem lett teljes a civilizáltság, ugyanis petárdák, tűzijátékok, balhék és zsidózásoktól még mindig hemzsegnek a lelátók, ami nagyban köszönhető a színvonaltalan hazai bajnokságnak, mérkőzéseknek, illetve a szar gazdasági helyzetnek. Hol élje ki magát a kopasz geci ha nem itt. Nálatok úgy látszik még nem kezdődött meg a változás, de ne aggódjatok előbb utóbb mindenhová elér a kulturálódás szele.
 
 
A csapat egyébként az ellenállhatatlan király Sanyi góljával legyűrte nagy nehezen a fanatikus délieket, a három pont megvan, sőt szerencsénkre Portugália remizett a Svédekkel így még kedvezőbben várhatjuk a szerdai Málta elleni hazai derbit. Kötelező győzelem kategória. Dél-Afrika még sem tűnik olyan elérhetetlennek…

 

 

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr311033103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása