Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Párizsi Féreg

 2009.03.20. 14:33

 

Miért hagynám ki a celebcsöcsös válogatásomból minden idők legnagyobb kurváját, Párizs Hiltont. A milliárdos apuka elfajzott csökevénye bezony több faszt fogott már, mint kilincset. Kicsapongó életét rengeteg alkohollal és droggal sikerül még színesebbé tennie. A bulvár világ legfelkapottabb botrányhőse, a nő aki túl keveset tudott… Értelmét nehéz megfejteni, fogalmazzunk úgy, hogy szereti halmozni az „élvezeteket”, hírességeket meghazudtoló magamutogatós féregként, ráadásul mindezt az optikák előtt. Lassan nem tudom, mivel tudná még megbotránkoztatni a világot, miután láttuk már szopóálarcként, cefet részegen, illetve „szimbióták” gazdatesteként.
 
 
 Ott is a csoffadék, bár videóról már ismerős lehet... a gravitáció pedig bizony nem tesz különbséget kis, illetne nagy csöcs között.
 
Éppen járni tanul a kisbaba
 
Ilyen a tengerÉSZ?
 
De istenem, miért is szidom ezt a szépséges lehányzót, hisz nem csinál ő semmi rosszat, csak él és vidul, néhanapján pedig kurvul is. Most őszintén, ki az aki ezeket ne tenné nap mint nap, az vesse rá az első követ, és ha lesz ilyen ember legalább egy fél tonnás sziklát dobjon rá, kíváncsi vagyok mennyire találja fel magát alatta.
 
Itt épen az 50 centest varázsolják be neki...
 
Mr. Furkó jól eltüntette a végbelébe a Párizsit. Igen, végre megtalálta a helyét az életben, odavaló a hölgyemény, a kedves végbéli Parizer.
 
 
A képen éppen a kutyás Eiffel torony látható, szerelmem Elisha "apró" Cuthbert társaságában.
 
Sternindexre a féreg kap tőlem egy csillagos 10-est. Ez azt jelenti, hogy habozás nélkül a Dunába szarnám, ami eddig csak Mister Furkónak adhatott meg…

 

Címkék: bulvária

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr221014406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása