Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Torokgyík

 2009.02.25. 12:38

 

Rossz irányba tart a blog, ízléstelen vulgáris ráadásul mindez ótvar parasztosan megírva. A következő pár mondatban a szopóálarc szó ihlett. Folytatom a züllést.
 
Ajkai nedvesek még a korábbi csókoktól, teste tüzel az előtte álló jóságoktól. Térdel a szőnyegen, azok kikoptak, piros pozsgásba bujt a bőre, de fájdalma messze kerül tőle. Haja copfban, ideális fogást biztosítván az úton lévő szopóálarc viselőjének. Közeledő merevedés törte meg a feltüzelt idillt. A lány szemei lassan körbejárták a férfi hatalmas égig érő péniszét, csodálkozó tekintete centinként futott végig az Isten lábát cirkáló falloszon. Vágya egyre csak fokozódott, s még mielőtt magára ölthette volna a viselőjét utoljára nyelt még egy természeteset.
 
Hatalmasra tátotta száját, mire férfi lassan becsúsztatta a méterest. Ajkai alatt hangtalanul suhant át a vérrel teli rettenet, nyelvével gyengéden végig simogatta az idegent. Köszönés nélkül tovább ment torokra a bestia, a lassú óvatos mozdulatok erősebb durvább rohanásba torkollott. A lány garatja úgy kongott, mint a déli harangszó. Makk uraság erőszakos benyomásait fura hang kísérte, és könnyes kérdő tekintet. Az örömtől síró kislánynak lefolyt a sminkje, arcán kétségbeesés lett úrrá. A férfi vad behatásainak teret adó szájüreg lassan gyomorból kezdett táplálkozni…

 Az ütemes harangozásnak ugyanis meglett az eredménye, egy kis Vuk szaladt fel hirtelen s mászott elő savas odújából körülölelvén az idegent. De mint tudjuk ravasz a róka és ölelése nem hízelgés volt, hanem felderítés és előkészületek a népes család többi részének eljöveteléhez. Jele volt a közelgő katasztrófának, de a férfi kéjesen tolta csak torokra. Nem érdekelte semmi csak a forró nyálkás szopóálarca. Felvette és dolga végeztéig szinte bizonyos, hogy lesem fogja venni. Ez a legtöbb szopóálarc sorsa…az álarcnak aminek nem csak farsangkor van ideje.
 
Miután a kis vuk alaposan körbeugrálta kalapurat, szomorúan konstatálta, hogy az nem törődik vele, s durván arrébb löki. A család felébredt. Reggeli és ebéd, krémes finomságok hagyták el hirtelen a lány belét. Sugárban robbant ki a belsőség beborítván a férfi ágyékát és az eget meszelő falloszát. A meglepetés erejében ejakuláló fiatalember kéjnedve pontosan szemen találta a kislány már megviselt arcocskáját. A lány fejét szétkent szemfesték, vakító élvezet és darabos róka bőr díszítette, mire a látványától hányingert kapó férfi a lány csupasz melleire tárta fel belső értékeit.
 
A szobába belépett egy idegen a látotaktól megdermedt, sokkot kapott. A nő térden félmeztelenül lehányt emlőkkel tanácstalanul és enyhén meglepve fordult a vendég felé, arcán darabos kula szemeire rászáradt élvezet, két vonalba pedig lefolyt fekete Rimmelel húzott törzsi arcfestés ékeskedett. A férfi egy fokkal ízlésesebben tálalta az ocsmányságot. Meztelenül kókadt savfürdőt vett kalapúrral, sűrű fanszőrén ételdarabok ékeskedtek ami úgy festett, mint egy kókuszdiókkal kitűzdelt pálma.
 
Az idegen is rosszul lett, elhányta magát, ám abban a szobában az nap este valami különös kötelék alakult ki hármójuk között, valami undorító belsőséges kitárulkozás okozta szoros kötelék. Ez a három ember közelebb került egymáshoz, barátok lettek és a mai napig is vígan emlegetik fel azt az ominózus éjszakát...
 
A Júlia olvasása ihletett
 
A tanulság gyerekek, hogy a jó szopóálarc kétemberes meló, és némi tudást és odafigyelést kíván, mint a hordója mint az álarc részéről. A másik pedig, hogy mindig zárjátok be farsangozás előtt az ajtót.

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr48965051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása