Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Olasz Meló 4.

 2009.01.21. 23:21

Beetetés

Egy kis meló utáni kikapcsolódás, és őrültködés. Carmine bizony kapható volt általában a hülyeségekre, nem kellett neki kétszer mondani, kapott is mindig a főnökétől. Szerettük nagyon, csak sajnos sokat buzult amit eleinte nehezen viseltünk, később persze megbarátkoztunk fura szokásaival, bár halkan jegyzem meg, hogy nem ő volt a legfurább arc a sütőnél, júliusban ugyanis átjött hozzánk egy olasz szakács gyerek aki fullba nyomta a homárt. Olyan köcsög szokásai voltak, hogy menetközben, miközben tele volt a kezed iszonyat forró tányérokkal, mögénk osont és megmogyorózott minket… ez ám a határon túli szeretet mi? Barátom, én szeretném kizárólag a nőkre bízni e nemes feladatot, ha nem haragszol.

Hát igen, átéltünk jó pár borzalmat. Mindegy, a lényeg, hogy normális kaja híján állandóan tortát zabáltunk, hogy legalább legyen bennünk valami esténként. Annyi süti volt, mint a szemét, de egy jó kis rántott hús vagy valami tápláló étek már luxusnak számított a konyhába. A hangulat nagyon jó volt esténként, megfáradva, műszak végén lazítottunk, szusszantunk egyet, és persze játszottunk kicsit az étellel. Remélem, meg tudnak bocsájtani az Afrikai éhezők e galád tettünkért.

 

Címkék: olasz melo

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr46894614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása