Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tescós WC papírt a népnek!!!

Csak vicceltem. Rohadtul ne. Hatalmas büntetés lenne, amire nem szolgált rá az emberiség. Pályafutása során szinte mindenki találkozott már ezzel a termékkel, vagy ehhez hasonlóval. Milliók kényeztették már a kloákájukat érdes smirglivel. Milliók sírtak már fel miután sikeresen felitatták a kiválasztás sarait ezzel a durva préselt hulladékkal. Mert nem más, mint ipari hulladékból tömörített toalett papírnak nevezett borzalom.

 Mégis mi veszi rá az embereket, hogy ilyen sátáni segg törlőt vegyenek? Ennyit ér csak a picsánk? Tekercsenkénti 20-30 Ft-ot? Csak a spórolás lehet az ok, mivel értelmes ember nem vehet ilyet, csak valami mazoista. Most komolyan, inkább nem eszek két napig, de minőségi selyemmel törlöm a hátsóm. Egyedül annak ajánlom, aki havi 5000 Ft-ból akarja fenntartani az egész háztartását, más különben véres szenvedéses lesz minden egyes budi vizit.

Zsáááááákos, megyeeeeeee...

Nem értem pl. a nők hogy bírják ezt ki. Az öröm oltára előtt, egy durva ronggyal felitatni az érzékeny perzsaszőnyegről a hugycseppeket. Ez állatkínzás. Mintha késsel szurkálnák a tökömet. Be kéne tiltani az ilyet. Elhiszem, hogy gazdasági világválság, meg mindenki csóró, de ez tényleg az a dolog, amin nem lehet garasoskodni. Megérdemel ennyit szerintem kulabá és a rózsánk. Egy pihe puha köntöst, és erőszaktól mentes törléseket.

 

Címkék: agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr5834974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása