Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gémek mint mi

 2008.12.11. 13:05

Nem kell az áramszünet!
 

Tegnap nem írtam semmit a blogra. Ennek oka a törött boka. Na jó nem, bár a térdem kalácskodik. A valós oka a GTA legújabb részének megszerzése, illetve feltelepítése és tartós használata volt. Nagy reményekkel vártam és nem is csalódtam eddig benne. Pedig játékbuziként igen kritikus vagyok az új dolgokkal szemben, a Civilization, Diablo, Heroes óta nem nagyon tudtak olyat alkotni a kedves fejlesztők, ami napokig-hetekig lekössön.

A GTA (Grand Teft Auto) sorozatban egy rosszfiú bőrébe bújva csinálhattuk az örültebbnél örültebb küldetéseket. Természetesen ez a legújabb résznél sem változott, egy kelet európai piti bűnözőt alakítunk és próbálunk kedvére tenni Liberty City maffia világának.

 Mindenkiben ott lapul a pusztíthatnék, eresszétek ki bátran
 

Sokat változott az előző részekhez képest, és nem csak grafika terén. Mozgásterünk még szélesebb, olyan mintha összeolvasztottak volna az NFS-t,a  Carmageddont meg egy  fps játékot. Pont ettől az összetettségtől lesz kevésbé unhatatlan, mint az elődök, ha eleged lett a kocsikázásból, előveszed a puskát és aprítod a nyugdíjasokat, vagy kamionnal darálod a járókelőket, de összeverekedhetsz benne dagadt fekákkal is. Újdonság lehet még, hogy baráti kapcsolatokat kell kiépítened és időről időre ápolni azt. Csajozhatsz, ami együtt jár egy kis ágygimnasztikával is ugye (ezt sajnos nem csinálták eléggé interaktívra). Több szórakozási lehetőség közül választhatsz, mint pl. a billiárd, darts, bowling, de elmehettek, bárba, komédia estekre, étterembe is. De ami még jobb, és imádok, az, az őrültködés, amit az életben nem tehetsz meg, de itt mégis kipróbálhatsz, és szinte bármit. Lélegzetelállító kaszkadőrmutatványok mellett menetközben kiugrani az autóból és neki csapódni egy fának, vagy helikopterrel belezuhanni a forgalomba, de még a becsapódás előtt kiugrani, megúszni egy karcolással. Vagy amikor nagyon gyorsan mész neki valaminek és biztonsági öv híján kirepülsz a szélvédőn, végig csúszva a betonon...Ki ne vágyna ezekre?

Amikor megunom kicsit a küldetéskedést, kikapcsolódásként motorosokat szoktam gázolni, viccesek, ahogy felcsapódnak a motorháztetőre, szaltóznak kettőt a levegőben majd vérrel borítják be az aszfaltot.

Lassan megy a kalapos skodás elötted? Kihajólsz és noszogatod pár golyóval

 A látványvilága félelmetes, ahogyan a gépigénye is. Szerencsére a mini Paksom a szobámba elboldogul vele. A játék egyébként majdnem 14 giga. Feltelepítve 15. Ennyi jóságot nehéz lett volna kevesebbe belepréselni. Hiába a szépségért szenvednünk kell. Aki az elődökkel játszott és szerette, az minél előbb szerezze be ezt, nagyon fogja élvezni.

Címkék: pécéwécé

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr3817090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása