Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Angyali hangok

 2008.10.31. 19:31

Az Ír szépség

Szerintem nem sokan ismerik őt, bár aki hallott Damien Rice-ról, ki mellesleg az egyik kedvenc férfi előadóm, azt talán tud valamit erről a kislányról. Lisa Hannigan a neve, és Írországban született, még régebben. Damien együttesében kezdte pályafutását, majd egyre több lehetőséget kapva, eleinte, mint kisegítő majd később vezető vokalistaként. Első szóló albuma  „Sea Sew” 2008-ban jelent meg, sajnos nagy publicitást nem kapott, pedig ez a hang…. És maga az énekesnő, annyira egyszerű és édes, hogy nem lehet nem szeretni. Egy angyali teremtés. Ahogy énekel, teljes átéléssel és hiába csinálja az „arcot” közben, akkor is gyönyörű marad, nem úgy, mint a Péli Barna, aki olyan rút éneklés közben, mint a fosó galamb. Egyébként mostanában elkapott valami Hippi feeling talán az is ráerősít az iránta érzett hódolatomnak. De nem, teljesen objektíven, józanul látom a dolgokat és ez a csaj kurva jó!!! Nem ilyen műhangú divat pop picsa, mint a Britni Spricc meg a Krisztina a Gerilla. Ő egy, egyszerűen csodálatos énekesnő. A maga teljesen, letisztult formájában, nincs neki hatalmas mű csöcse meg széjjelkúrált, edzett teste. De mégis varázslatos, Lisa szeretlek. Ja és nem szőke, ami néha előny a nőknél. Muszáj megismernie őt a világnak.

 

 Nagy értéknek tartom, Damien Rice-al egyetemben, a mai hányingerkeltő zenei világban. Mert az igények, zenei ízlések egy olyan irányba mentek el, aminek nem tudom mi lesz a vége, de remélem nem is élem meg. Lásd, No Thanks, Tokijóó Motel meg a hozzáhasonló zenei abbérációk. Ez a sok emós köcsög, akivel tele van az egész kibebaszott média meg a világ..a hányinger kerülget. A Dunába szarnám őket. De miért vagyok ideges nincs okom rá, hisz velem van Lisa és megnyugtat ilyenkor. Hagyom, hogy bejusson a fülemen keresztül és csillapítsa apa fortyogó dühét.

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr77742840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása