Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Libafos

 2008.10.27. 14:50

Libafos
 

„Az osztrák Négy Mancs alapítvány korábban kampányt indított a baromfifeldolgozó Hungerit Zrt. ellen, hogy a vállalat hagyjon fel a hízottliba-termékek előállításával. A szentesi cég több hazai vállalkozással együtt felkerült a szervezet feketelistájára, melynek köszönhetően több nemzetközi áruházlánc levette polcairól a kényszertömött jószágok májából előállított élelmiszereket. A kampány hatására a Hungerit leállította a hízottáru feldolgozását, ami évente hozzávetőleg nyolcmilliárd forintos forgalomkiesést okozhat a vállalatnak. A cég 2008 végéig hárommilliárd forintos árbevételtől esik el és kétszáz alkalmazottjától lesz kénytelen megválni.”                                

forrás: origo.hu

 

Ez most komoly? Először nem is akartam elhinni. Mennyit kapott a kínai libamájtermelőktől a 4 Mancs? Gondolom sokat, ha ilyet mertek csinálni. Mi lesz azzal a kétszáz alkalmazottal, és családi vállalkozásokkal?  Felháborító…

Amikor zabálja a tag a libamájat, vagy bármilyen állati eredetű készítményt, nem gondolkodik azon, hogy milyen rossz lehetett neki amikor „kihúzták” belőle pl. a rántott húst. Képmutatás baszki.  Vagy csak irigykednek a Mancsosok azokra a nagy kemény vascsövekre….

Kit érdekel, hogy mit érez a liba? Állítsuk meg a gépi kényszertömés gyakorlatát? Nem kell vele foglalkozni, amit nem látsz, az nem fáj. Nem csak ilyenkor kéne emberségesnek lennie a sok állatbuzinak. Százezrek hallnak éhen a világba nap, mint nap, ez tömős sztori tényleg ennyire fontos? Hogyan lehet egyáltalán az állatokat az emberek elé helyezni? Mert itt az történt, védjük meg azokat a szerencsétlen szárnyasokat az állatkínzó durva tömésektől, mert biztos nem esik jól neki. Valószínű alapítvány tag Doktor Dolittle is, és panaszkodtak neki, hogy bassza a torkukat a vas, jobb szeretik a kézitusát.

Vannak dolgok, amikről nem kell tudni, hogy hogyan, készül, lásd parizer és virsli esete. Nos, ez is ilyen. Vannak a libák, ez az egyetlen életcéljuk, és értelmük, hogy libamáj lesz belőlük. Tegyük jobbá a létüket? Lófaszt, ilyen áron nehogy már! Menjenek, gyűjtsenek be kutyákat az utcáról, mentsenek meg pandákat meg majmokat, és ne foglalkozzanak a libákkal. Amúgy, tudtommal a libának 2 lába van, nem is értem miért nem a két mancs foglalkozik az üggyel. Viccet félre téve, szép dolog az állatvédelem, de azért tudjuk hol a határ, és ne emberek rovására történjen. Én a Nils Horgersonon nőttem fel de mégsem értem meg az állatvédők ezen tettét. Lehet nincsenek érzelmeim, érzéketlen faszfej vagyok. Hulye kocsog mi?

 

Annyira talán nem is szenved, vagy csak jó színész...

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr15734428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása