Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Konzer muff

 2008.10.27. 23:26

Konzervmuff

A konzerv punciktól a hugyom elered. Nagyjából azokra gondolok akik, ha kimondasz mondjuk egy ártatlan, „fasz” szót ki futnak a szobából. És persze elkönyveltek mocskos szájú parasztnak. Ezek a nők a tabuk világába csavarodva élik a maguk kis rózsaszín váladékkal teli életüket. Nem lehet ám csak úgy hirtelen a baszásról beszélni. Vagy például nőtől illetlenség megkérdezni, hogy szokott e maszturbálni? Juj, hogy mondhatsz ilyen, ott hagy a gecibe csorgó nyállal, kész nála elvágtad magad legalább két életre.. Én egy olyan világban akarok élni és olyan emberekkel veszem körül magam, akikkel bármiről, bármikor lehet beszélni úri szisszegés és tabuk nélkül. Ha úgy tetszik, a csaj szavába vágok a buszon és megkérdem, hogy: hogy szopsz? Kíváncsiságból, mert pont ezt gondolom ki mondani, és nem is félek megkérdeni. Kicsit legyünk már perverzek. Vagy már az is gond?

Sosem értettem egyesek miért szabnak „gátakat” saját életükben. Az sok buta eszme meg böszme, meg elvek, aminek annyi értelme van csak, hogy lekorlátozzák az igazi szabadság kibontakozásában, az ember állatias énjét üvegburok alatt rabosítják halálukig. Most megcsapott valami Hippi fíling, ami szerintem baromira vállalható és talán követendő is, némi kiegészítéssel, kevesebb füvezés több alkohol, és máris szupikuki hitvallás.

De vissza a mirelitcsirkékhez. Talán kicsit nyersen fogalmaztam az előbb, meg eléggé lesarkítom a dolgokat, de csak az egyszerűség édes nedvéért, mert úgy gondolom, ez valójában nem olyan komplikált probléma. Egy jó nagy kefélés hiányzik nekik, hogy úgy meg legyenek baszva, hogy fülük kettéálljon. És máris más a leányzó fekvése…  Szúrd át a gátakat mágikus vessződdel, segíts nekik feltárni a bennük lapuló csupasz vadságot, te leszel a konzervnyitójuk ha úgy tetszik ( és most nem a szűzlányok megrontójára gondolok). Enged ki, hogy szárnyalhasson végre a pinába bújt gin! S már is hálás lesz a gazdája, nem fog megvetni többé, elfogad és teljesíti minden vágyad, álmod attól függetlenül, hogy továbbra is bunkó paraszt maradsz a szemükben. De ez lényegtelen, ami biztos, hogy nincs semmilyen feminizmus meg globális összeesküvéses a nemek között, csupán mérhetetlenül óriásira duzzadt világméretű kielégületlenség, ami szerencsére orvosolható, egy kőkemény fallosszal.

 

 

Címkék: kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr33735520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pirosalmaodafenn 2008.11.12. 20:04:27

Egy szóval védekezem minden ilyen jellegű támadásra (mert igenis az), minden mocskos beszólásotokra: intimitás. A szerelmemen kívül másnak nincs köze az én vágyaimhoz, szexuális életemhez.Ez nem fogadható el? Vagy továbbra is fapina maradok?

whollosi · http://www.gasztroszex.blog.hu 2008.11.12. 21:07:26

Na ez nem fapinás, de annál szemellenzősebb beszólás. T.i.: az intimitás más tészta. Nyíltság, s tabuk döntögetése más tészta, és tabuk nélkül is lehet intimitás az világon.

Buddy Stern · http://stern.blog.hu/ 2008.11.12. 21:16:05

Nyugi. Mocskosak a beszólásaink, tirpák parasztok vagyunk. Csupán kimondjuk azt, amire gondolunk, tabuk nélkül, mindenféle félelem nélkül. Ha úgy tetszik, szaros gumicsizmában taposunk át a nagyra tartott intimitás küszöbén és közben lelkiismeretlenül taposunk tovább. Nem vagy fapina, csak túl "szűklátókörű", és baromi konzervatív, amit nem szeretek. Szóval elfogadható, de csúnya szavak hallatán nem kell feltétlenül kirohannod a szobából. Engem nem az érdekel, hogy melyik a kedvenc pózotok és hányszor szoktátok egy nap, csak, mint téma érdekel konkrétumok nélkül. Úgy gondolom, megőrizheted intimitásod az ilyen jellegű beszélgetésekben. Egyébként véleményem szubjektív és nyilván a kisebbséget képviselem ezzel a kitörésemmel, de olykor felbosszant ez a fajta prűd, álomvilágban ringatózó magatartás.

puszi

süti beállítások módosítása