Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lénya vízből

 2014.03.11. 20:06

A távolban, egy apró vidrát dobott partra az óceán. Józan, kis egyszemű szelíd jószágot. Taknya, nyála vaskos kötelet képzett nyaka körül miközben hatalmas kék pilláival homlokára ragadt tengeri csillagát vakargatta. Farkával a lágy homokban morzézott, bízván, hogy valaki meghalva kimenti. Itt az isten háta mögötti szigeten, hol vidra sem járt még soha korábban, úgy érezte elveszett. Jogosan hozzá teszem. Már a sós víz is újdonságként ölelgette nem hogy a félheréjű Makákó kivel partra érése során ismerkedett.

Miféle ördögi véletlen vet magamfajtát óceánba? - gondolta volna Bob amennyiben így hívnák, s persze ha létezne vidra elme.

Ember. A természet leggecibb élőlénye mely értelemmel bírhat s képes makkos cipőben kilométereket megtenni, valamiféle megmagyarázhatatlan oknál fogva csapdába ejtett egy ilyen kedves jószágot még valahol mélyen Európában. Majd várt, s várt, míg végül úgy találta kedve, hogy hajóra kél új szerzeményével egyenesen Afrikába harcsázni. Óceán, vihar, hajótörés, menekülés. Most pedig itt a semmiben…

Rágjon a faszom pálmafát. – gondolta magában a vidra, hisz mégsem hód. Majd erszényébe nyúlt egy szál marlboroért és rágyújtott. A majmot is megkínálta persze.

Címkék: agymorzsák fiktívjudencsipsz

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr735854652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása