Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Serceg a gyűlölet.

 2013.11.21. 21:48

Rejtő kurva jól tudott írni. És az is biztos, hogy egy rohadt beteg kuradék lakik alattam. Egy pusztítani való húsvérsemmi. Olyan lény ki fémesen zizegő szúnyogként keseríti mások életét. Igazából hiába hivatkozik ilyen szinten már bármire is. A retorzió. Az univerzum egyensúlya előbb utóbb kompenzál. Tény, hogy inkább nyelek, mint köpök bébi. Így neveltek. Konfliktuskerülésből jelesre diplomáztam, kis cérnametéltként létezem egy olyan világban ahol ha nem vagy elég erős nem baszol. Hiba. Hiba, hogy béketűrő vagyok. Tűrök. Sokáig. Mert inkább nem nézek szembe az elkerülhetetlennel nem nézek a sátán szemébe és köpöm bibén, inkább hagyom, hogy egy mentálisan labilis ótvar, szociális selejt nullába alázzon. Ez. Meg a radiátorom.

Költözz el. Újabb példa a megfutamodásra. Én lennék, tény. Harcoljanak a jakuzák. Nekik van kard, lyuk. Csak kihasználják a céda lelked. Rongyságod. Mikor oda kell baszni te pityeregve maszturbálsz a pornhubra valamelyik eldugott sarokban. Így nem lehet csatát nyerni, kukoricán kisírt térddel. Így nem fog érvényesülni soha sziporka lényed. Ha mindig elnyomnak a rendkívül populáris kanálisban fogod végezni fitymákkal a markodban.

Címkék: agymorzsák kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr545648567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása