Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Marikabarika

 2012.10.17. 14:16

Itt az ősz. Még nem de már majdnem hullnak a levelek. A fecske is még itt szarik felettem, úgy érzem elment a nyár. Drága napocskánk a felhők felett öklendezik a szürke vattapamacsokra, melyek magukba szívják s esőként nyakunkba zúdítják jeges fosukat. Ezt nektek parasztok. Droid üzemmódból csak felpillantotok a horizontra ahol vad, ádáz küzdelem dúl a celziusokért. Nyálgép Frenki meleget akar, jegenye Jenő pedig hideget. Kettő között aszalódtok tikk. Konszenzus pedig nincs. Takk. Ketyeg az óra és nem láttok mást csak 15 fokos felhős eget permettel. Mert megbeszélik amit mc-el közben vadul vizelnek a világra. Megtehetik. Az idegenforgalom nem létező fogalom számukra.

3807973289_c72e70dfce_b.jpg
Hát pont így van

A nyaralókat magasról leszarják. Most tényleg mi basztuk el? Mi szartunk a küszöbre? Vagy ez is csak a magasságos harmatfos játékszere, tervének egyik kikúrt állomása. Globális felmelegedés baszta szét a nyarunkat, vagy a Feri? Ki tudja. Azt tudjuk, hogy kurvára nem fogy a sör csak a kávé, mert álmosít ez a mocskos ősz nyáron. Vagy a nyár ősszel? Hol tartottam? Miről beszélek? A rövid hosszútávon nem megoldás, fagyi +25 felett játszik, sör viszonylag állandó. Szar az egész, szar a cén. Meleg vizes medence kell. Az a jövő, ott pusztul a nép, ott pállnak a pénztárcások.  Ebből lenne haszon nekünk őszire Ferikém. Termálos, meleg vizes ezüstmaró húgyleves. Megint elvesztem.

Címkék: agymorzsák kitöréses agymorzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr644854178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása