Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Napi féreg - Arsenal

 2011.01.29. 13:13

 

Kivételesen ocsmány klub, jórészt vezetőedzőjének köszönhetően, annak a mérgező francia pedofil Arzén Wengernek. Évek óta majszolja a focista gyerekek péniszét, minden honnét gyűjti a névtelen tinédzser férgeket. Ez a csapat egy féreggyűjtő élén Arzénnel a főféreggel. Elég csak néhány nevet említeni, mind unszimpatikus hulladék. Bendtner, ez a dán fasztarisznya annyira szürke és olyan ormótlan, hogy nála csak a holland buzi gyerek Van Pörszi rosszabb. De utálom azt a cingár faszt. Lábát tudnám törni.
 
 
mester de én.... Szopni fogsz!Igen...
 
Akárcsak a többi névtelen rohadéknak, de kiváltképp annak az ex-rabszolganak Sagnanak, akinek fejét fonott spagetti tészta dísziti. Hányinger baszki, ráadásul francia...
 
http://arsenalfc.com.my/blog/wp-content/uploads/2010/10/Sagna-Out-Fabregas-and-Walcott-Came-In.png
 
 
És akkor idehoznak egy oroszt meghalni, csigára vodka... Hát gratulálok. Normális játékos nem marad itt, Fabregas kivétel, de az ő agyát manipulálják, ám ha majd felébred egyszer úgy otthagyja ezt a beteg árvaházat mint Murinho a reált.

 

Címkék: napiféreg

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr822622885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása