Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
 
Emberi székletet kellett pucolnia többször egy mohácsi bolttulajdonosnak, mert valaki mindig a bejárata előtt végezte dolgát.
 
 
Legutóbb egy méter magasságban az ajtó is fekáliás lett, ráfagyott, és spaklival kellett leszedni, ami megsértette a felületét. A rendőrség egy videofelvétel alapján találta meg a tettest, egy mohácsi péket, aki beismert több közterületi székelést is. Azt mondta valahogy mindig hirtelen jött rá a szükség, de már nagyon megbánta. Arra a kérdésre, hogy aztán miért kente össze az ajtót, nem tudott válaszolni. Egyelőre köztisztasági szabálysértés miatt indult ellene eljárás. 
 
Forrás: police.hu
 

http://www.weirdspot.com/images/uploads/streetshit.jpgEz azért érdekes, mert nemrégiben  Mohácson jártam egy régi barátomnál. Felmentem az irodájukba és egy méretes gitt fogadott az ajtóval szemben. Valaki egyszerűen odaszart a kéményseprők irodája elé. Ez még csak hagyján, de ez a szar már egy hete feküdt ott, mivel senki nem mert hozzányúlni… Szerencsére elkapták a notórius szabadba szarót, úgyhogy nem lesz újabb talpalávaló meglepetés hurka. Amúgy meg miféle gonosz pék vetemedik ilyesmire? Képzelem milyen fincsi lehetett a barna kenyere…

Címkék: idegenek

A bejegyzés trackback címe:

https://stern.blog.hu/api/trackback/id/tr841742687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása